SON DAKİKA
Gastronomi Çarşamba 02 Ekim 2024 02:32

"TAVUK DÜNYASI LEZZET TIRI" ON BİNLERCE KİŞİYLE BULUŞTU

Tavuk Dünyası, eşsiz lezzetlerini özel tasarlanan "Lezzet Tırı" ile Türkiye'nin farklı illerindeki öğrencilerle bir araya getiriyor ve çeşitli etkinliklerde yer alıyor. Bugüne kadar 14 farklı okulda lise ve üniversite öğrencilerini "iyi yemek"le buluşturan Tavuk Dünyası, on binlerce öğrenciye ulaştı. Yaz boyunca Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu ve İstanbul Festivali'nde de "Tavuk Dünyası Lezzet Tırı" binlerce müzikseveri lezzetleriyle buluşturdu.

Yeme-içme sektörünün öncü markalarından Tavuk Dünyası, özel olarak tasarlanan “Lezzet Tırı” ile özgün lezzetlerini yemekseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Türkiye genelindeki üniversite ve liselerin kulüp etkinlikleri ve festivallerinde yer alarak öğrencilere “iyi yemek” deneyimi yaşatan Tavuk Dünyası, aynı zamanda bu yıl İstanbul’da Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda ve İstanbul Festivali’nde “Lezzet Tırı” ile yer aldı. 

30 bin öğrenciye ulaştı

“İyi Yemek Kampüste!” projesiyle yola çıkan ve “Lezzet Tırı” adıyla özel olarak hazırlanan araç konseptiyle Aralık 2023’ten Haziran 2024’e kadar üniversite ve lise öğrencileri ile buluşan Tavuk Dünyası 30 bin öğrenciye ulaştı. Marka bu dönemde ODTÜ’den Yıldız Teknik Üniversitesi’ne, Galatasaray Üniversitesi’nden Boğaziçi Üniversitesi’ne birçok okulun etkinlik ve festivallerine katıldı. Üniversite kulüplerinin etkinliklere katılım sağlayan Tavuk Dünyası CMO’su Ceylan Özmen; öğrencilerle deneyimlerini paylaştı, onların sorularını cevapladı.

Konser ve festival etkinliklerinde de yer aldı

İyi yemek söylemini bir adım öteye taşıyan Tavuk Dünyası yeni reklam filmi kampanyasında “Hayat İyi Bi’ Yemeği Hak Eder” diyerek misafirleriyle arasındaki güçlü bağı daha da pekiştiren, misafirlerinin her zaman iyi bir yemeği hak ettiğini, hayatın içinden kesitlerle çok daha güçlü bir biçimde vurgulamıştı. Bu sene girdiği etkinliklerde 500 binden fazla kişiye ulaşan Tavuk Dünyası, söylemini etkinliklere uyarlayarak renk kattı ve “İyi Bir Konser İyi Bi' Yemeği Hak Eder” diyerek bu yıl 19 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda eşsiz lezzetlerini müzik severlerle buluşturdu. 2-18 Ağustos tarihleri arasında ise “Lezzet Tırı” ile Yenikapı Festival Park alanında yer alan Tavuk Dünyası, “İyi Bir Festival İyi Bi' Yemeği Hak Eder” diyerek festival heyecanına ortak oldu. 2024’ün son çeyreğinde ve yeni yılda da Lezzet Tırı binlerce lezzet severe ulaşmaya devam edecek.