Dolar $
34.08
%0.02 0
Euro €
37.74
%-0.25 -0.09
Sterlin £
44.8
%-0.27 -0.12
Çeyrek Altın
4481.27
%-0.71 -31.78
SON DAKİKA
Turizm Pazar 01 Eylül 2024 02:57

TATİLCİLERİN ADRESİ İZMİR

İzmir, yaz sezonunun en popüler tatil destinasyonlarından biri olarak öne çıkıyor. Şehir, UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Efes Antik Kenti ve "Dünyanın En İyi Müze" ödülüne layık görülen Efes Deneyim Müzesi gibi tarihi zenginlikleriyle ziyaretçilerini büyülüyor.

Tatilcilerin adresi izmir

Sektördeki en güçlü portföyü sunan 30 markası ve 131 ülkede yer alan 7 bini aşkın tesisiyle hizmet veren Marriott otellerinden Four Points by Sheraton İzmir Otel Müdürü Tolga Kahraman, İzmir’in her sezon cazip bir tatil rotası olduğunu belirterek, “Ocak-Haziran döneminde İzmir, toplamda 610 bin 144 ziyaretçi ağırlayarak, geçen yıla oranla yüzde 10’un üzerinde bir artış gösterdi. Bu artış, İzmir’in yerli ve yabancı turistler için ne kadar çekici bir destinasyon olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Otelimizin bu cazip noktalara yakın konumu da misafirlerimize büyük bir avantaj sağlıyor. Yılın tüm stresini keyifli bir tatille atmak isteyen misafirlerimize en iyi hizmeti vermekten mutluyuz” diye konuştu.

İzmir’de tatilini dolu dolu geçirmek isteyenler için alternatifler de mevcut. Seferihisar’ın “Yavaş Şehir” özellikleri, Barbaros Köyü’nün festival etkinlikleri, Şirince’nin tarihi Rum evleri ve Alaçatı’nın yıl boyu rağbet gören atmosferi tatilciler için cazip seçenekler sunuyor. Four Points by Sheraton İzmir Otel Müdürü Tolga Kahraman, İzmir’in yılın her dönemi cazip bir tatil rotası sunduğunu ve otelin şehre yakın konumunun büyük bir avantaj sağladığını belirtti. Otel, Adnan Menderes Havalimanı’na yarım saat, şehir merkezine ise 10 dakika mesafede bulunuyor.