TASARIM VE TEKNOLOJİNİN MUHTEŞEM BULUŞMASI: NOTHİNG PHONE (2A) TANITILDI
Benzersiz tasarım anlayışıyla teknolojiyi "yeniden eğlenceli" kılmayı hedefleyen Londra merkezli Nothing'in tüm dünyada merakla beklenen yeni telefonu Nothing Phone (2a) Türkiye'de! Rakiplerinden ayrışan özgün görünümünün yanı sıra bütçe dostu ve performans odaklı özellikleriyle fark yaratan Phone (2a), Evofone.com'da 19.999 TL'den başlayan fiyatlarla 12 Mart Salı günü satışa çıkacak.

“İnsan sıcaklığını”, yenilikçi ve titiz bir mühendislikle birleştiren Nothing, ürünlerinin tasarımlarında hem günlük hayatın içinden hem de yaratıcı dünyadan ilham alıyor. Tüm bunları şeffaf tasarımındaki farklı derinlik katmanlarıyla veren marka, simetrik ve asimetrik unsurlardan faydalanıyor.
Bu felsefeyle hayata geçirdiği ürünleriyle rakiplerinden farklılaşan Londra merkezli Nothing, Türkiye’de Evofone garantisiyle piyasaya sürdüğü Phone (2a) modeliyle de amiral gemisi segmenti dışında yer alan fiyat/performans odaklı telefonlardan ayrışıyor, değer algısını yeniden tanımlıyor.
İstanbul’da düzenlenen lansmanda konuşan Evofone Markalar Grubu Direktörüİrfan Öztürk “Nothing’in ürün tasarım felsefesi, her geçen gün dizaynları aynılaşan cihazlar arasında fark yaratıyor, adeta Nothing ve diğerleri algısını oluşturuyor. Ülkemize getirdiğimiz Phone (2a) ise bu felsefenin son ürünü ve tüketicilerin de ilgi göstereceğine inanıyoruz. Milk ve Siyah renk alternatifleriyle satışa çıkardığımız cihazın fiyatı ise 19.999 TL’den başlıyor” dedi.