Dolar $
33.58
%0.01 0
Euro €
36.71
%0.01 0
Sterlin £
42.92
%-0 -0
Çeyrek Altın
4291.65
%0.16 6.81
SON DAKİKA
GÜNCEL Cumartesi 10 Ağustos 2024 02:24

TARZINIZI GÜNEŞE TAŞIYIN

Freesbee Türkiye, sezon trendlerinin tonunu belirleyen büyüleyici bir dizi renkli çerçeve ve canlı tasarım içeren merakla beklenen SS24 gözlük koleksiyonu ile yaza enerjik bir giriş yaptı

Tarzınızı güneşe taşıyın

Hem kadın hem de unisex tarzlarına odaklanan bu koleksiyon, herkesin benzersiz zevki için mükemmel bir çeşitlilikte. SS24 koleksiyonu, cesur tonlardan ince pastellere kadar çarpıcı çeşitli renkli çerçeveleri sergiliyor. Kaliteli işçiliği ile tanınan Freesbee, hem stil hem de dayanıklılık sağlayan mükemmel bir asetat, titanyum ve metal çerçeve yelpazesine sahip.

Daha cesur renkli asetat ve özellikle renkli metal çerçeveler bu sezon öne çıkıyor. Koleksiyondaki hem klasik modeller, hem yenilikçi modeller, şık veya günlük kullanım için tercih edilebilir.

Freesbee Türkiye Distribütörü PRM Mağazacılık kurucu ortağı Tankut Masareci; "SS24 koleksiyonundaki amacımız, bireylerin kendilerini gözlükleriyle cesurca ifade etmelerini güçlendirmek ve erişilebilir bir fiyat noktasında tavizsiz kalite sağlamaktır. Markanın kaliteli gözlükleri erişilebilir hale getirme taahhüdü doğrultusunda, SS24 koleksiyonu, tüm gün kullanım için mükemmel olan, parlamaya karşı üstün netlik ve koruma sunan polarize lenslere sahip, biyo asetat ,titanyum ve renkli metal çerçeveli ürünlerden oluşmaktadır’’ dedi.

Bununla birlikte marka  tüm ürünlerinde Biyo özellikli Asetat malzeme kullanarak geleceğin dünyasına katkıyı ve saygıyı eksik etmiyor. Bu sezon koleksiyonun bazı  modellerinde yüksek kalite simgesi Biyo özellikli Mazzuccelli asetat kullanılmıştır. Freesbee bu sezon kaliteyi daha üst seviyelere çıkarırken ,zamanın trendlerini yakalayan , uygun fiyatlı ürün politikası ile bu sezon da kendinden söz ettiriyor.