Dolar $
33.95
%-0.38 -0.13
Euro €
37.67
%0.07 0.02
Sterlin £
44.65
%-0.24 -0.1
Çeyrek Altın
4462.43
%-0.42 -18.61
SON DAKİKA
Perakende Çarşamba 12 Nisan 2023 11:33

TAMPF BAŞKANLIĞI'NA PROF. DR. HÜSEYİN ALTAŞ SEÇİLDİ

Türkiye'de organize perakendenin çatı kuruluşu Türkiye Alışveriş Merkezleri Ve Perakendeciler Federasyonu'nun (TAMPF) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş oldu.

TAMPF Başkanlığı'na Prof. Dr. Hüseyin Altaş seçildi

TAMPF açıklamasına göre, perakende sektörünün en güçlü aktörlerini bir araya getiren Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu, 11 Nisan tarihinde altıncı seçimli olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel merkezde gerçekleştirilen genel kurulda yönetim kurulu başkanlığına Prof. Dr. Hüseyin Altaş, tüm üyelerin oybirliği ile seçildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Altaş, yaşanılan deprem felaketi sonrası milletçe oldukça kritik bir dönemden geçildiğini belirterek, "Bu gibi önemli zamanlarda birliği ve beraberliği uyum içinde sağlamaya devam ederek, sektörümüz için her konuda dürüst, adil, şeffaf ve objektif bir yönetim göstermeye gayret edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Altaş, "TAMPF kurulduğu 2013 yılından bu zamana dek çatısı altındaki her bir üyesinin birikimi, gücü ve göstermiş olduğu birlik ve beraberlikle modern perakendenin üst çatı kuruluşudur. TAMPF çatısı altında, ülke ekonomisi ve refah seviyesine katkıyı en zor koşullara rağmen sürdürmeye, modern perakendenin dünyayla yarışan büyüklüğünü alışveriş merkezlerinin gücü ve işbirliği ile artırmaya, alışveriş merkezleri ve perakendeciler olarak, omuz omuza fayda yaratmaya, organize perakendenin en büyük temsilcisi olarak bir arada, uzlaşma içinde çalışmaya ve ülke ekonomisi için fayda üretmeye devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.