SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Perşembe 05 Eylül 2024 02:16

TAHSİLATLARINI YÖNETMEK İSTEYENLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK İŞ BİRLİĞİ

İşletmelerin dijital ödeme ihtiyaçlarını etkili bir şekilde karşılamak ve finansal süreçlerine öncülük etmek amacıyla bayi/alt bayi tahsilat, ödeme orkestrasyonu çözümleri sunan Tahsildar, Lidio Sanal POS ile entegre oldu. Ödemeleri özgürleştiren Lidio ve Tahsildar'ın bu iş birliği işletmelere güvenli bir şekilde ödeme alma, B2B iş süreçlerini tek bir noktadan yönetme olanaklarının yanı sıra kendilerine özel çözümler ve avantajlı komisyon oranlarıyla kusursuz bir ödeme deneyimi sunuyor.

Tahsilatlarını yönetmek isteyenlerin yüzünü güldürecek iş birliği

Hem yerel hem küresel pazarlarda ticaret imkanı sunan, Türkiye'nin en geniş ödeme orkestrasyonuna sahip Lidio'nun Sanal POS ürünü Türkiye'de bayi ve alt bayilerden online tahsilat ve sipariş yönetimi yapılabilen tek uygulama olan Tahsildar ile entegre oldu.

Bu iş birliği firmalara bayi ve alt bayi süreçlerinin düzenlenmesi, gelen ödeme işlemlerinin takibi, kapalı devre e-ticaret modülü ile sipariş süreçlerinin yönetimi, provizyon işlemlerinde yaşanabilecek sıkıntıların ve teknik aksaklıkların giderilmesi konularında pürüzsüz bir süreç sunuyor. Tahsildar'ın 2 milyar TL'lik mevcut B2B müşteri hacmi Lidio'nun uzman ekibi tarafından geliştirilen çözümlerle buluşurken karmaşık bayi tahsilat süreçlerinde zaman ve iş kaybına yol açan pek çok sorunun da önüne geçiliyor.

Lidio Kıdemli İş Geliştirme Direktörü Kıymet Özyurt Oer; konuya ilişkin açıklamasında şunları söylüyor: “Ödemeler dünyasındaki derin uzmanlığımız ve yeni nesil yaklaşımımızla banka POS süreçlerinde karmaşık iş akışlarını ve birçok farklı bağlantıyı yönetmek zorunda kalan, komisyon oranlarının takibinde zorlanan ve çeşitli sebeplerle zaman kaybına uğrayan işletmelere özel yeni iş birliğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Lidio Sanal POS ve Tahsildar entegrasyonu sayesinde kullanıcılar güvenli bir şekilde ödeme alırken, B2B iş süreçlerini tek bir noktadan yönetebilecek, kendilerine özel terzi dikimi çözümlere kavuşacak ve özel komisyon oranlarıyla kusursuz bir ödeme deneyimi yaşayacaklar. Bu entegrasyonlarımızı artırarak, B2B tahsilat alanında firma ihtiyaçlarına yönelik çözümlerimizi daha çok firmaya ulaştırmayı hedefliyoruz.”

 

Tahsildar Satış ve İş Geliştirme Direktörü Furkan Çakmak; iş birliği hakkında şunları söylüyor: “Tahsildar, işletmeler için bayi ve alt bayi tahsilat yönetimi, kapalı devre e-ticaret sistemi ve sanal POS ödeme geçidi sunan bir platform. Bu sistemler, işletmelerin sipariş alma işlemlerini kolaylaştırmasını ve bayi ile alt bayi tahsilatlarını sorunsuz yönetmelerini sağlar. Tahsildar ve Lidio Sanal POS entegrasyonu ile kullanıcılar, güvenli ödeme alımını, B2B iş süreçlerinin tek noktadan yönetimini sağlamanın yanı sıra, özelleştirilmiş çözümler ve avantajlı komisyon oranları ile kusursuz bir ödeme deneyimi yaşar. Amacımız, işletmelerin online sipariş ve tahsilat süreçlerini basitleştirerek finansal maliyetlerini azaltmak ve güvenilir bir iş ortağı olarak onları desteklemek. Her ölçekteki işletmeye hitap eden Tahsildar, sürekli gelişen ve genişleyen platformuyla, müşteri başarısını öncelik haline getirerek, işletmelerin büyüme yolculuklarının yanında yer almayı ve onlara değer katmayı hedeflemektedir.”