Dolar $
33.09
%0.28 0.09
Euro €
36.07
%0.18 0.06
Sterlin £
42.91
%0.16 0.07
Çeyrek Altın
4241.13
%0.98 40.53
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | EKONOMİ Cumartesi 13 Temmuz 2024 14:52

SUSHİDA'DAN, PRATİK VE LEZZETLİ KASELER

Lezzetli ve pratik bir öğün arayışındaysanız, Sushida Poke Bowl çeşitleri tam size göre. Ton balıklı, somon fümeli ve karidesli olmak üzere birbirinden lezzetli sebzeler ve soslarla çeşitlendirilmiş bu yenilikçi kaseler, pratik öğün arayanlar için ideal bir alternatif sunuyor.

Sushida'dan, pratik ve lezzetli kaseler

Günümüzün hızlı tempolu yaşamında, lezzetli ve pratik çözümler arayanlara Sushida’dan erişilebilir bir yenilik daha. Ton balıklı, somon fümeli ve karidesli olmak üzere üç ayrı lezzet sunan Sushida Poke Bowl’lar, özel sosları ile eşsiz bir deneyim sunuyor. Lezzetli ve doyurucu bir öğün olarak öne çıkan Poke Bowl’lara, Japon mutfağının vazgeçilmezi narenciye bazlı Ponzu sosu ve bitkisel karışımlardan meydana gelen özel Teriyaki sos eşlik ediyor.

Sushi pilavının üzerine karides, ton balığı ve somon fümenin yanı sıra, edamame, Japon turpu, mango ve çeşitli sebzeler eklenerek hazırlanan lezzetli kaseler, paketin içinden çıkan çatalı ile sunuluyor.

Poke Bowl Çeşitleri:

Ton Balıklı Poke Bowl: Sushi pilavı, ton balığı, brokoli, edamame, havuç ve Japon turpu turşusuyla zenginleştirilmiş. Üzerine dökülen Japon mutfağının vazgeçilmez narenciye bazlı  Ponzu sosu, lezzetli Poke Bowl öğününüzü eşsiz kılıyor. 

Somon Fümeli Poke Bowl: Sushi pilavı, somon füme, edamame, mango, havuç, kuru domates ve doğal ürünlerden oluşan bitkisel karışımlardan meydana gelen özel Teriyaki sosu ile Somon Fümeli Poke Bowl  damak zevkinizi çeşitlendirecek lezzetleri barındırıyor.   

Karidesli Poke Bowl: Haşlanmış Norveç karidesi, mango, salatalık, havuç, Meksika fasulyesi ve Ponzu sosuyla sağlıklı bir öğün sunuyor.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR