Dolar $
33.06
%0.18 0.06
Euro €
36.01
%-0.01 -0
Sterlin £
42.84
%-0.03 -0.01
Çeyrek Altın
4282.98
%1.97 81.87
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | Kültür - Sanat - Magazin Cuma 12 Temmuz 2024 10:22

SÜRPRİZ YAPTI... KAMURAN AKKOR BENİ Bİ' SAL DEDİ!

Türk müziğinin eşsiz sesli efsane assolisti Kamuran Akkor, yıllar sonra büyük bir sürprize imza atarak pop müziği şarkısı seslendirdi. Müzik listelerinde genç hayranlarının beğenisiyle her geçen gün yeni bir şarkısı zirveye taşınan ünlü assolist, "Beni Bi' Sal" adlı şarkısının klip çekimi için de kamera karşısına geçti. Akkor, klipte giydiği cesur kostümleri ve yenilikçi tarzıyla adından söz ettirecek.

Sürpriz yaptı... Kamuran Akkor Beni Bi' Sal dedi!

Yaza damga vuracak olan yepyeni şarkısı hakkında konuşan Kamuran Akkor, “Gençler ve tüm müzikseverler şarkıyı çok sevecekler” diyerek iddialı konuştu. Son yıllarda özellikle genç müzikseverlerin büyük beğeni ile dinlediği ve dijital platformlarda hayran kitlesini arttıran Türk müziğinin güçlü sesi Kamuran Akkor, yepyeni pop tarzındaki şarkısı ile hayranlarına unutulmaz bir sürpriz yaptı. Yapımcılığını Elenor Plak sahibi Muhteşem Candan’nın üstlendiği şarkının söz ve müziği ise Mustafa Arapoğlu’na ait.

Başarılarla dolu müzik kariyerinde bini aşkın şarkıya imza atan ve bunların içinde üç yüzü aşkın pop şarkı seslendiren ünlü sanatçı, “Reyhan” ve “Aşk Eski Bir Yalan” gibi hit şarkılarıyla da son yıllarda en çok dinlenenler arasında yer alıyor. Yaz boyunca konser turnelerine hazırlanan Akkor'un cesur kostümleri ve yenilikçi klip çalışması, müzik dünyasında büyük bir yankı uyandıracağa benziyor. 

Kağıthane’deki Rota stüdyolarında çekilen ve yönetmenliğini Erkan Nas’ın yaptığı klip çekimlerinde Kamuran Akkor’u single şarkısının yapımcısı olan Muhteşem Candan, kızı Menekşe Uçaroğlu Şenay, damadı Onur Şenay, menajeri Yağız Yılmaz yalnız bırakmadılar.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR