Dolar $
33.54
%-0.06 -0.02
Euro €
36.69
%0.21 0.08
Sterlin £
42.9
%0.18 0.07
Çeyrek Altın
4336.89
%1.05 44.7
SON DAKİKA
Otomotiv Pazartesi 12 Ağustos 2024 15:04

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE EKONOMİYE TAM DESTEK

Çin'in önde gelen otomotiv üreticisi Chery, yeni nesil teknolojilere yatırım yaparak sektörün geleceğine hazırlanıyor. Geliştirdiği yeni nesil hibrit teknolojisiyle donatılan Chery ARRIZO 8 PHEV, güç ve yakıt tüketimini mükemmel bir şekilde dengelemek üzere ultra hibrit bir sistemle entegre edilen hibrit sisteme özel beşinci nesil 1.5 TGDI motorla sunuluyor. NEDC koşullarında 100 kilometrede sadece 4.2 litre yakıt tüketimi değeriyle dikkatleri üzerine çeken ARRIZO 8 PHEV, aynı sınıftaki içten yanmalı motora sahip araçlara göre önemli bir tüketim avantajı sağlıyor. 127 kilometreye kadar tamamen elektrikli menzil sunan ARRIZO 8 PHEV, bu sayede çoğu kullanıcının şehirlerdeki günlük işe gidip gelme ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılıyor. Bununla birlikte modelin toplam menzili 1463 kilometreye kadar ulaşıyor. Böylece ARRIZO 8 PHEV, batarya veya yakıt seviyesi endişesi olmadan uzun mesafeli seyahatlere imkân sağlıyor.

Sürdürülebilirlik ve ekonomiye tam destek

Çin’in en büyük otomotiv üreticilerinden Chery, sürdürülebilir kalkınmayı ve çevre dostu sürüşü destekleyici çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda marka, çevre dostu, ultra düşük yakıt tüketimi, yüksek performans ve uzun menzil gibi özellikleri bir araya getiren ARRIZO 8 PHEV modelini pazara sundu. Bu araç, çevre dostu mobilitenin standartlarını yeniden tanımlıyor ve üstün performansı ve çok yönlü kullanım özellikleriyle pazarda yoğun ilgi görüyor.

Beşinci nesil 1.5 litrelik TGDI motorla donatıldı!

ARRIZO 8 PHEV, süper hibrit bir sistemle entegre edilen ve güç ile yakıt verimliliği arasında mükemmel bir denge sağlayan hibrit sisteme özel beşinci nesil 1.5 TGDI motorla donatıldı. Bu motor, yüzde 44,5’lik termal verimlilik seviyesiyle daha az yakıtla daha fazla güç üretirken, gereksiz enerji kaybını en aza indirerek enerji tasarrufu ve çevre koruma konusunda yeni bir seviye sunuyor. ARRIZO 8 PHEV, ister günlük işe gidip gelme, ister uzun mesafeli seyahatler olsun, çevreye en az etkiyle keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. ARRIZO 8 PHEV, NEDC koşullarında 100 kilometrede sadece 4.2 litre yakıt tüketimi değeriyle, aynı sınıftaki içten yanmalı motora sahip araçlardan önemli ölçüde daha düşük tüketime sahip. Bu da özellikle araç yürütme maliyetleri konusunda endişe duyan kullanıcılar için önemli bir avantaj sağlıyor. İster günlük şehir içi sürüşler olsun isterse de uzun yolculuklar, ARRIZO 8 PHEV ultra düşük yakıt tüketimi değeriyle önemli ölçüde yakıt tasarrufu sağlayarak çevre dostu seyahatleri daha ekonomik ve pratik hale getiriyor.

Üst düzey performans yüksek verimlilikle buluşuyor! 

ARRIZO 8 PHEV sadece çevre dostu olmasıyla değil, aynı zamanda performansıyla da öne çıkıyor. Süper hibrit DHT ile desteklenen motor; 115kW maksimum güç ve 220 Nm maksimum tork sağlıyor ve böylece üstün bir performansı kullanıcının hizmetine sunuyor. Bununla birlikte model, tamamen elektrikli sürüş modunda elektrikli araçlara rakip, sessiz ve verimli bir sürüş deneyimi sunuyor. Tahrik motoru 150 kW’lik maksimum gücü kullanıma sunarken, EV modunda mekanik verimlilik yüzde 98’e kadar çıkıyor. Böylece hem aracın performansı hem de enerji verimliliği artıyor. Menzil, bir şarj edilebilir hibrit aracın kapasitesi açısından çok belirleyici bir role sahip. Bu noktada ARRIZO 8 PHEV, 127 kilometre tamamen elektrikli sürüş menziliyle etkileyici bir değer sunuyor. Bu sayede araç, çoğu şehirli kullanıcının günlük işe gidip gelme gereksinimine cevap veriyor. Aracın toplam menzili ise 1463 kilometreye kadar uzanıyor. Böylece batarya veya yakıt seviyesi endişesi olmadan uzun yolculuklarda bile keyifli bir sürüş sunuyor. Ayrıca model hızlı şarj teknolojisine de sahip. Bu da bataryanın sadece 19 dakikada (25°C'de) yüzde 30’dan yüzde 80’e şarj olmasını sağlayarak, şarj süresini önemli ölçüde azaltıyor ve rahat bir kullanıcı deneyimi sağlıyor.

Her türlü kullanım ihtiyacı için bir çözümü var!

Üstün performansı ve çeşitli sürüş modları ile öne çıkan ARRIZO 8 PHEV, farklı kullanım senaryolarına kolayca uyum sağlıyor. Sıfır emisyonlu sürüş için günlük şehir içi kullanımlarda tamamen elektrikli sürüş modu devreye giriyor. Seçim yapma olanağı sunan farklı sürüş modları, hafta sonu gezilerinde daha keyifli bir uzun mesafe sürüş deneyimi sağlıyor. Ayrıca ARRIZO 8 PHEV, yüksek performansı ve lüks iç mekanıyla iş seyahatlerine prestij ve kolaylık katıyor. Hızlı şarj teknolojisi, acil durumlarda güçle ilgili endişeleri azaltarak endişesiz bir seyahat sağlıyor. Chery, küresel çevre dostu sürüş çabalarına uygun olarak ve küresel bir yaklaşımla; enerji tasarrufu, ultra düşük yakıt tüketimi, üstün performans ve gelişmiş menzili bir araya getiren ARRIZO 8 PHEV ile yeni bir sürüş deneyimi sunuyor. Bu araç sadece şarj edilebilir hibrit standartlarını yeniden tanımlamakla kalmıyor, aynı zamanda çevreyi koruma ve ekonomik verimlilik olmak üzere iki misyonu da etkin bir şekilde yerine getiriyor. ARRIZO 8 PHEV; çevre dostu tasarımından düşük yakıt tüketimine, yüksek performanslı güç sisteminden endişesiz uzun menzil yeteneklerine kadar benzersiz bir rekabet gücü ortaya koyuyor.

ABONE OL
Hepsiburada web  300x250