Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
GÜNDEM Çarşamba 20 Aralık 2023 18:37

SUMMA KISIKLI PARK GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

Summa Turizm Yatırımcılığı İstanbul Üsküdar Kısıklı'da inşa ettiği Kısıklı Park projesi tanıtıldı.

Summa Kısıklı Park görücüye çıktı!

İstanbul Üsküdar Kısıklı'da 18 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Summa Kısıklı Park projesinde 2+1’den 6+1’e kadar balkonları, terasları, bahçe ve çatı dubleksleriyle farklı ihtiyaçlara uygun 177 adet daire bulunuyor. 

 

Kısıklı Park’ın basın toplantısı, Summa Turizm Yatırımcılığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Okan Sargın,  Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Meriç Kibar ve projenin mimarı CA2O Architects Kurucusu Yüksek Mimar Aybala Öz’ün katılımıyla gerçekleştirildi. Summa Turizm Yatırımcılığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Okan Sargın, Summa’nın1989’da Ankara’daki Atakule Projesi’nin yaratıcısı merhum Mete Bora tarafından kurulduğunu, 1990’dan itibaren yurtdışı taahhüt projelerine Türkmenistan ile başlayıp Rusya Federasyonu, Moldova, Romanya’da faaliyetlerine devam ettiğini dile getirdi.

 

Sargın, projeye dair şunları söyledi: “Toplam 18 dönüm arazimiz üzerinde yükselen ve inşaat aşamasında %60 oranına ulaştığımız Kısıklı Park, sadece bir konut projesi değil, aynı zamanda kaliteli yaşam standartları, çevresel duyarlılık ve sosyal sorumluluk anlayışımızı bir araya getirerek yaşam tarzını yeniden tanımlayan bir deneyimi simgeliyor. Şehrin ritmini yakalayan, sürdürülebilir ve çağdaş bir yaşam alanı sunduğumuz Kısıklı Park, bize göre yatırımcısına büyük bir kazanç vaadediyor.200 milyon dolar değere sahip bu projede çevresel etkiyi en aza indirmek adına bir dizi enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik öğeleri de yer alıyor.

 

İstanbul’un yükselen yıldızı olmaya aday Kısıklı Park, geniş sosyal donatıları, yeşil alanları ve çeşitli ulaşım olanakları ile sadece bir konut projesi değil, aynı zamanda bir yaşam tarzını temsil ediyor. Amacımız insanların daha iyi bir yaşam sürmelerine olanak sağlayan projeler hayata geçirmek, sadece yapı inşa etmekle kalmayıp aynı zamanda topluluklarımıza ve çevremize değer katma taahhüdümüzü yerine getirmek. Summa olarak Sürdürülebilir ve sosyal sorumluluk odaklı projelerimizle insanlarımızın yaşam kalitesini artırmak, çevremize katkıda bulunmak ve toplumumuza fayda sağlamak için çalışıyoruz.”

kisikli-i 

Kısıklı Park’ın mimarı CA2O Architects Kurucusu Yüksek Mimar Aybala Öz, uzun zamandır üzerinde çalıştıkları projeye dair şunları dile getirdi: “Kısıklı semti, konum olarak şehrin merkezinde yer alıyor ve Boğaz hattını tepeden gören bir açıklığa sahip… Projenin ana fikri;  yapının, topoğrafyasındaki dinamizmi sayesinde şehir ve boğaz siluetine hâkim bir şekilde yerleşebilmesi üzerine kurularak her bir konut biriminin şehir, boğaz, koru veya iç peyzaj panoramasına yönelecek bir aks doğrultusunda inşa edilmesi sağlanıyor. Yalın, işlevsel ve dinamik bir tasarım diline sahip olan projede, kullanılan tüm renkler, dokular ve malzemeler de mimari yaklaşımın bir uzantısı… 

 

Projenin ritmik cephesi ise farklı yaşam biçimlerine göre çeşitlendirilmiş daire planlarının cepheye bir yansımasını ifade ediyor. Benzer şekilde konut birimlerinin büyüklükleri de farklı yaşam tarzlarına hitap ediyor. Projede yer alan koru, peyzaj tasarımına referans olurken sosyal alanlar da peyzajın devamı olacak nitelikte kurgulanıyor. Otopark katları da aynı şekilde toprak altında kalarak, site içerisinde tamamen peyzaj ve yaya erişimini özellikli kılıyor. Bulunduğu doğal ve yapılı çevreyle anlamlı bir ilişki kuran Kısıklı Park projesi, gerek yerleşim kurgusu gerek kendi içinde oluşturduğu ortak alanlar ve peyzaj mimarisiyle bölge için referans bir proje olma niteliği taşıyor.”

 

Kısıklı Park’ta dengeli bir yaşam biçimi için günümüz dünyası ile uyumlu konforlu alanlar oluşturulmak istenirken projede Siemens, Lineadecor, HansGrohe, Eczacıbaşı-Vitra, Raynaers, Fraenkische ve Samsung gibi markalarla iş birlikleri yapıldı. Lansman sürecine özel olarak yüzde 10 indirimle satışa sunulan Kısıklı Park’ta daire fiyatları, 16.500.000 TL’den başlıyor. Kişiselleştirilmiş ödeme imkânlarına ek olarak anlaşmalı bankalar aracılığıyla finansman alternatifleri sunulan Kısıklı Park’ın 2024 yılı Eylül ayında teslim edilmesi hedefleniyor. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR