Dolar $
33.09
%0.29 0.09
Euro €
36
%-0.01 -0
Sterlin £
42.85
%0.01 0
Çeyrek Altın
4241.44
%0.98 40.84
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | İŞ DÜNYASI Pazar 14 Temmuz 2024 18:01

STİL DANIŞMANI TATLITUĞ VE ATASAY'DAN İŞ BİRLİĞİ

Stil danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ ve Atasay iş birliği ile farklı tasarımlardan oluşan kapsül koleksiyon geliştirildi.

Stil danışmanı Tatlıtuğ ve Atasay'dan iş birliği

Stilist Başak Dizer Tatlıtuğ ve Atasay iş birliğiyle ortaya çıkan kapsül koleksiyon, İtalya'nın Sorrento şehrinde duyuruldu. Grand Hotel Excelsior Vittoria’da koleksiyonun doğuşu kutlandı. Başak Dizer Tatlıtuğ’un ilhamı ile hazırlanan koleksiyondan seçkiler sunuldu. 

Atasay Mücevherat CEO’su Atasay Kamer, Başak Dizer Tatlıtuğ iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi:

“Kadın ruhunu harekete geçiren bir marka olarak, güçlü kadınlara ilham olan Başak Dizer Tatlıtuğ ile bir koleksiyona imza atmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İş birliğimizden keyifli, güçlü ve her kadının kendinden bir şeyler bulabileceği ilham verici bir koleksiyon ortaya çıktı. Bu iş birliği ve koleksiyon, mücevher modasına olan bakış açımıza güzel bir ev sahipliği yapıyor. Cesur marka kimliğimizle tüketicilerimizi ‘en iyiyle’ buluşturmaya devam edeceğiz.”

Kapsül koleksiyondaki tüm parçaların kendi zevkinden ve bakış açısından yola çıkarak hazırlandığını söyleyen Başak Dizer Tatlıtuğ da “Stilist olarak bugüne kadar etkilendiğim pek çok şeyi bu koleksiyonda ete kemeğe büründürmede aracı oldum. Bu süreçte Atasay tasarım ekibiyle büyük bir uyum içinde çalıştık. Çok içime sinen ve beni heyecanlandıran bir koleksiyon oldu.” dedi.

Başak Dizer Tatlıtuğ x Atasay kapsül koleksiyonu, 8 Temmuz itibarıyla internet adresinde, 16 Temmuz itibarıyla da tüm Atasay mağazalarında satışa sunulacak.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR