Dolar $
34.08
%0.02 0
Euro €
37.74
%-0.25 -0.09
Sterlin £
44.8
%-0.27 -0.12
Çeyrek Altın
4481.27
%-0.71 -31.78
SON DAKİKA
Otomotiv Pazar 01 Eylül 2024 02:54

SSEGMENT STANDARTLARINA ÇAĞ ATLATIYOR

Chery'nin amiral gemisi modeli olan ARRIZO 8, endüstrinin tasarım anlayışına yön veren estetik felsefesiyle segment standartlarına çağ atlatıyor. ARRIZO ailesinin su temalı estetik ve tasarım anlayışını miras alarak "Su Parıltısı" tasarım konseptini gözler önüne seren ARRIZO 8, suyun akıcı güzelliğini ve ışığın parıltılı oyununu bir araya getiriyor. 1832 mm genişliği ve 1469 mm yüksekliği ile 1.23 oranında genişlik-yükseklik oranı sunan ARRIZO 8, hem önde hem de arkada oturan yolculular için her seyahati birinci sınıf bir deneyime dönüştürüyor.

Ssegment standartlarına çağ atlatıyor

Verimlilik, güç ve konfor konularında segment standartlarını çağın ötesine taşıyan ARRIZO 8, sadece teknik özellikleriyle değil, aynı zamanda sahip olduğu üst düzey tasarım felsefesiyle de sınıfının moda ve tasarım anlayışını belirliyor. Chery ARRIZO 8, akan su ile ışığın parıltısını mükemmel bir şekilde harmanlayarak, İspanyolca’da “damlacık”, “dalgalanma” ve “dalga” anlamına gelen “RIZO” kelimesini anımsatarak sanatsal bir cazibe yansıtıyor. 2770 mm’lik aks aralığı sayesinde A+ bir gövdeye sahip olan ARRIZO 8, son derece konforlu ve ferah bir iç mekân deneyimi sunuyor.

Chery ARRIZO 8: Dalgalı sular kadar dinamik, durgun sular kadar sakin!

Otomobil tasarımlarındaki her bir çizgi, tasarımcının güzellik arayışını temsil eder.  ARRIZO 8’in tasarımı, yalnızca görsel bir zevk sunmakla kalmıyor, aynı zamanda akıcı bir sanat formu olarak öne çıkıyor. İsmini aldığı suyun zarif estetiğini en ileri teknolojiyle kusursuz bir şekilde birleştirerek benzersiz bir sürüş deneyimi vadeden ARRIZO 8, dış tasarımında zarif ve oldukça sportif bir tasarım anlayışı benimserken “dalgalı sular kadar dinamik” ve “durgun sular kadar sakin” imgelerini ustalıkla harmanlıyor. Böylece Chery’nin amiral gemisi olan model, zarif gövdesine keskin ve dinamik ışık detayları ekleyerek kendinden emin ve cesur bir duruşa sahip oluyor. Boyut olarak 1832 mm genişliğinde ve 1469 mm yüksekliğinde olan ARRIZO 8, 1.23’lük genişlik – yükseklik oranıyla çok daha geniş ve çok daha fazla yaşam alanı sunmasının yanı sıra oldukça sportif bir görünüme de sahip oluyor. 

Segmentinin lider dingil mesafesiyle her yolcu için üst düzey konfor!

2770 mm’lik dingil mesafesi ve A+ boyutlu gövdesi sayesinde ARRIZO 8, son derece konforlu bir iç mekân deneyimi sunmasının yanı sıra hem ön hem de arka yolcular için birinci sınıf yolculuk deneyimi vadediyor. Her virajda farklı bir sanat anlayışını temsil eden ve segmentinin tasarım felsefesini bir üst noktaya taşıyan ARRIZO 8, sadece bir ulaşım aracı olarak değil, aynı zamanda bir yaşam tarzının yansıması olarak da dikkat çekiyor. Sadece hız ve tutku değil, aynı zamanda zarafet ve uyum da sunan Chery’nin amiral gemisi, akışkan çizgilerin sanatını her detaya entegre ediyor.