Dolar $
34.02
%0.08 0.02
Euro €
38.06
%0.2 0.07
Sterlin £
44.88
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
4501.78
%-0.38 -16.83
SON DAKİKA
Turizm Salı 27 Ağustos 2024 02:50

SONBAHARIN KEYFİ SALAMİS BAY CONTİ OTEL'DE ÇIKAR

Kıbrıs'ın en güzel zamanı Eylül ayıdır. Yavru vatanın güzellikleriyle dolu bir tatil için Salamis Bay Conti Hotel, konuklarını bekliyor. Kusursuz bir hizmet, enfes yemekler ve samimi bir atmosfer… Unutulmaz bir sonbahar sizi bekliyor.

Sonbaharın keyfi Salamis Bay  Conti Otel'de çıkar

Eylül ayı, Kıbrıs’ın sıcak havasının hafif bir esintiyle buluştuğu ve denizin masmavi olduğu muhteşem bir dönemdir. Salamis Bay Conti Hotel, denize sıfır konumu ve altın kumlu plajıyla, bu güzellikleri doyasıya yaşamak isteyen misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunuyor. 

Salamis Bay Conti Hotel, ultra her şey dahil konseptiyle misafirlerine sadece konfor değil, aynı zamanda lüks bir deneyim sunuyor. 

Otelin birbirinden seçkin odaları, zarif iç tasarımları huzur ve rahatlığın doruklarına ulaşmanızı sağlıyor. Gün boyu süren aktivite ve eğlence programları da her yaşa hitap ediyor. Aqua parkından sahne şovlarına, her ayrıntı misafirlerin keyifli bir tatil geçirmesi için titizlikle planlanmış durumda. Misafirperverliğiyle tanınan otel personeli, her anınızda size özel hizmetler sunarak kendinizi evinizde hissetmenizi sağlıyor. 

LEZZET ŞÖLENİ

Gurme lezzetler, Salamis Bay Conti Hotel’in olmazsa olmazı. Selçuk Restoranı'nın zengin açık büfesi her damak tadına hitap ediyor. İtalyan ve Çin restoranlarında dünya mutfağının en seçkin örnekleri sunuluyor. Otelin ultra her şey dahil konseptiyle, dönerden dondurmaya, hamburgerden gözlemeye kadar sayısız lezzeti sınırsız bir şekilde deneyimleme şansı bulacaksınız. Tüm bu seçenekler, tatilinizi bir lezzet şölenine dönüştürecek.

Salamis Bay Conti Hotel, sonbaharın tadını çıkarmak isteyen misafirlerini bekliyor. Sıcakkanlı çalışanları, lüks hizmetleri ve muhteşem denizi ile Kıbrıs’ın bu büyüleyici mevsiminde tatil yapmak için doğru adres Salamis Bay Conti Hotel…