Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Sigorta Cuma 02 Şubat 2024 07:29

SOMPO SİGORTA BÖLGESEL BULUŞMALARINA BAŞLADI

Sompo Sigorta, acenteleriyle bir araya geleceği yeni bölge toplantılarını "Sompo ile Kahve Sohbetleri" adıyla hayata geçiriyor. Sompo Sigorta Genel Müdürü Fahri Uğur ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Hasan Bayata'nın ev sahipliğinde gerçekleşen ilk buluşma 25 Ocak Perşembe günü Ankara'da gerçekleştirildi. Bölgedeki Sompo Sigorta acentelerinden temsilciler toplantıya yoğun katılım gösterdi.

Sompo Sigorta bölgesel buluşmalarına başladı

Şirketin yıl boyunca acentelerle bir araya gelerek yakın ilişkileri sürdüreceğini belirten Sompo Sigorta Genel Müdürü Fahri Uğur, “Sompo Sigorta olarak, başarı tanımımız yalnızca satışla sınırlı değil. İşini iyi yapan, sektörde öncü rol üstlenerek yenilikçi fikir ve ürünleri sunan, acenteleriyle yakın iletişim kurarak hem acente hem de müşteri memnuniyetini yüksek tutan bir şirket olmanın başarı getireceğine inanıyoruz. Sompo Sigorta ile çalışan acentelerimiz, ulaşılabilir ve samimi bir iletişim ile karşılaşıyor. Teknoloji altyapı yatırımlarımız sayesinde acentelerimizin ve dolayısıyla onların müşteri portföyünün de hayatını kolaylaştırıyoruz. Kasko pazarından, yangın ve mühendislik branşlarına kadar pek çok farklı alanda büyüyor ve rekabet ortamında her zaman bir adım ileriyi hedefliyoruz” dedi. 

“Sompo ile Kahve Sohbetleri”nin mart ayına kadar süreceğinin altını çizen Sompo Sigorta Genel Müdürü Fahri Uğur şöyle konuştu: “Bugün 30’dan fazla ülkede faaliyet gösteren dünyanın sigorta devlerinden birinin iştiraki olarak, Türkiye’de 3 bin acentemizle sektörün en güçlü oyuncularından biriyiz. Bölge içi iş birliğini artırmak, acentelerimizin ihtiyaçlarını dinlemek ve acentelerimizle önemli stratejik adımlarımızı paylaşmak üzere bir araya geldiğimiz Sompo ile Kahve Sohbetleri’nin ilkini Ankara’da gerçekleştirdik ve acentelerimizden de çok verimli geri dönüşler aldık.”



ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR