Dolar $
32.94
%0.08 0.02
Euro €
35.82
%-0.06 -0.02
Sterlin £
42.56
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4180.57
%0.59 24.15
SON DAKİKA
Ayşe KIRCA | Eğitim Salı 23 Temmuz 2024 10:58

SOFTTECH'TEN 150 ÖĞRENCİNİN 1 SENELİK EĞİTİMİNE DESTEK

Türkiye'nin öncü teknoloji şirketi Softtech'in sosyal sorumluluk yaklaşımı ile gönüllü çalışanlarından oluşan Softtech Tiyatro Kulübü'nün LudensArt iş birliği ile sahnelediği 'Bir Küçük Parantez' isimli tiyatro oyunu, 11-12 Haziran tarihlerinde Maximum Uniq Hall'de tiyatro severlerle buluştu. İzleyicilerin aldıkları biletlerden elde edilen gelir ile Okul Destek Derneği'nin 150 öğrencisinin 1 senelik eğitimine katkı sağlandı. Sosyal sorumluluk projelerinin tüm şirketlere örnek olması gerektiğinin altını çizen Softtech Genel Müdürü M. Bülent Özçengel, gelecek dönemde de sosyal sorumluluk yaklaşımını devam ettireceklerini belirtti.

Softtech'ten 150 Öğrencinin 1 Senelik Eğitimine Destek
Softtech, geçtiğimiz günlerde gönüllü çalışanlardan oluşan Softtech Tiyatro Kulübü’nün sahnelediği ‘Bir Küçük Parantez’ isimli tiyatro oyunu ile başarılı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Softtech Tiyatro Kulübü tarafından 9 ay süren yoğun bir çalışmanın ardından sahnelenen oyundan elde edilen gelir, Okul Destek Derneği aracılığıyla deprem bölgesi ağırlıklı olmak üzere 150 öğrencinin 1 senelik eğitimi için kullanılacak.

Deprem bölgesine anlamlı destek

Bu yola çıkarken sosyal sorumluluğun yanı sıra Softtech çalışanlarının kendilerini ifade etmelerini ve birliktelik değerini besleyecek bir platform oluşturmak istediklerini belirten Softtech Genel Müdürü M. Bülent Özçengel, “Çocuklarımızın eğitimine destek olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu anlamlı çalışmada yanımızda olan başta oyunu izlemeye gelen sanat severler olmak üzere, LudensArt’a, İş Bankası’na, İş Sanat’a ve oyunda rol alan tüm çalışma arkadaşlarıma katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

“Aynı bilinçle yolumuza devam edeceğiz”

Softtech olarak, sosyal sorumluluk projeleriyle depremzede öğrencilere destek olmanın yanı sıra, çalışanlarının sosyal sorumluluk bilincinin artmasını hedeflediklerini ifade eden Özçengel, sözlerine şöyle devam etti: “Bu gurur verici sosyal sorumluluk projesiyle çalışanlarımız yeteneklerini keşfederken hem kendilerini hem de birbirlerini tanıyarak bağlarını ve iş birliklerini güçlendirme fırsatı buldu. Daha önce tiyatro deneyimi olmayan çalışma arkadaşlarımın sahnelediği oyunumuzun ayakta alkışlanması gerçekten gurur ve mutluluk vericiydi. Bu sayede başarının yanına toplumsal faydayı da koyabilmenin ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk. Öğrencilerimizin eğitimine katkıda bulunmak, sadece onların geleceğine değil, aynı zamanda hepimizin ortak geleceğine yapılan yatırımdır. Teknoloji alanında faaliyet gösteren bir şirketin, sanatın birleştirici gücünden yararlanarak ortaya koyduğu bu inisiyatifin herkese örnek olmasını diliyorum.
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR