Dolar $
33.58
%0.01 0
Euro €
36.71
%0.01 0
Sterlin £
42.92
%-0 -0
Çeyrek Altın
4291.65
%0.16 6.81
SON DAKİKA
SPOR Cuma 09 Ağustos 2024 18:57

SİVASSPOR, NET GLOBAL İLE SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZALADI

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Net Global ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Sivasspor, Net Global ile sponsorluk anlaşması imzaladı

Bahadır KÜÇÜKDAĞ

BG Grup Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda düzenlenen imza töreninde konuşan Sivasspor Kulübü Başkanı Bahattin Eken, kulüp için önem arz eden isim sponsorluğunun hayırlı olmasını diledi.

Net Global'in Sivas'ta faaliyet gösteren ve dünya çapında birçok sektörde başarılara imza atmış köklü bir firma olduğunu vurgulayan Eken, "Bir Sivaslı olarak hemşehrimizin sponsor olmasından gurur duyduğumu belirtmek isterim. Bu anlaşma Sivasspor'un geleceği için çok büyük bir adım ve bizleri daha büyük hedeflere taşıyacak iş birliğinin başlangıcıdır." dedi.

Eken, sponsorlukların sadece bugün değil gelecekte de kulübün başarılarına katkı sağlayacak en önemli paydaşlardan biri olduğunu dile getirerek, "Onların desteği olmadan sahada elde ettiğimiz başarıları sürdürebilmek mümkün olmazdı." diye konuştu.

Net Global Yönetim Kurulu Başkanı Sami Aydın ise Sivasspor'un yeni yönetimine destek olunması gerektiğini belirterek, "Bu bakımdan bu birliktelik önemlidir. Sivas'ta ilk defa isim sponsorluğunu bir yerel firma üstleniyor." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından sponsorluk anlaşması imzalandı.

İmza törenine, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Sivas Milletvekilleri Hakan Aksu, Rukiye Toy, Belediye Başkanı Adem Uzun ve diğer davetliler katıldı.