Dolar $
33.04
%-0.12 -0.04
Euro €
36.01
%-0.45 -0.16
Sterlin £
42.72
%-0.58 -0.25
Çeyrek Altın
4177.7
%-1.99 -83.86
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | İŞ DÜNYASI Cuma 19 Temmuz 2024 09:00

ŞİRKET HABERLERİ

ATAKP – Şirket ile Tek Gıda – İş Sendikası arasındaki Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin anlaşma ile sonuçlandığı açıklandı.

Şirket haberleri

İnfo Yatırım'dan yapılan açıklamaya göre, ATAKP – Şirket ile Tek Gıda – İş Sendikası arasındaki Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin anlaşma ile sonuçlandığı açıklandı.

CVKMD – 134 gün vadeli 100 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

CELHA – VBTS kapsamında şirket paylarına 16 Ağustos’a kadar brüt takas tedbiri getirilirken, açığa satış ve kredili işlem yasağı da 16 Ağustos’a kadar uzatıldı.

DGNMO – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 500 milyon TL’den 1,5 milyar TL’ye yükseltilmesi tescil edildi.

EKGYO – Bakanlık ile şirket arasında imzalanan Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü kapsamında Bakanlık adına şirket tarafından ihale edilen İstanbul Ümraniye Topağacı Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesinin Yüklenici ile 689,6 milyon TL’ye imzalandığı açıklandı.

EFORC – Şirketin bağlı ortaklığı Efor Gübre’nin toplam 1,6 milyon dolar bedelli linyit kömür satış sözleşmeleri imzaladığı açıklandı.

ENERY – Şirket bağlı ortaklığı Enerya Antalya Gaz tarafından Manavgat’ı kapsayacak şekilde doğal gaz dağıtımı yapmak üzere lisans kapsamının genişletilmesine karar verildiği ve EPDK’ya başvuru yapıldığı açıklandı.

GLYHO – 96 gün vadeli 160 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

HALKB – 91 gün vadeli 141 milyon TL tutarında bono ihraç edildi.

KMPUR – Murat Kuzkan tarafından 236.670 adet payın Borsa’da işlem görebilmesi için MKK’ya kaydileştirme başvurusu yapıldı.

MARTI – Şirketin GES kapasite artışı projesi ile ilgili ÇED sürecinin başladığı açıklandı.

MERCN – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 225 milyon TL’den 1 milyar TL’ye yükseltilmesi tescil edildi.

ONSCM – Şirketin Kocaeli Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi tarafından yapılan ihaleye verilen 77,4 milyon TL ile ihalenin şirket uhdesinde kaldığı açıklandı.

QNBFL – Şirket kayıtlı sermaye tavanının 575 milyon TL’den 5 milyar TL’ye yükseltilmesi tescil edildi.

RUBNS – Şirketim Mayıs – Temmuz döneminde 172,9 milyon TL tutarında satış sözleşmesi imzaladığı açıklandı.

SAFKR – Şirketin soğuk zincir ve raylı sistem iklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin paylarının tamamını satın alınması için verdiği ön teklifin kabul edilmediği açıklandı.

SMRTG – JCR Avrasya tarafından şirketin Uzun Vadeli Ulusal Kurum Kredi notunun A (tr), Kısa Vadeli Ulusal Kurum Kredi Notu’nun J1 (tr), not görünümünün Stabil olarak belirlendiği açıklandı.

USAK – VBTS kapsamında şirket paylarına 16 Ağustos’a kadar emir paketi tedbiri getirildi.

VESTL – Şirket ile Sharp arasında, Avrupa'da beyaz eşya ve küçük ev aletleri alanındaki devam eden iş birliğinin kapsamının genişletilmesi ve distribütörlük sözleşmelerinin sürelerinin uzatılması için görüşmelere başlandığı açıklandı.

VESTL – Vestel Mobilite ile Shloka Enterprises arasında bir yıl süreli bağlayıcı olmayan Niyet Mektubu imzalandığı açıklandı.

YGGYO – Sosyal medyada yer alan 48.675 m2’lik arazinin 120 milyon dolara satın alındığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığı açıklandı.

YKBNK – 97 gün vadeli 1,5 milyar TL tutarında bono ihraç edildi.

YYAPI – VBTS kapsamında şirket paylarına 16 Ağustos’a kadar kredili işlem yasağı getirildi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR