Dolar $
33.05
%0.16 0.05
Euro €
36.04
%0.06 0.02
Sterlin £
42.9
%0.08 0.03
Çeyrek Altın
4299.22
%2.36 97.91
SON DAKİKA
Ayşe KIRCA | SPOR Cuma 12 Temmuz 2024 16:01

SİPAY, BODRUM FUTBOL KULÜBÜ İLE İSİM SPONSORLUĞU ANLAŞMASI İMZALADI

Türkiye'nin en hızlı büyüyen fintek şirketi Sipay, Bodrum Futbol Kulübü ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. Bodrum FK, Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu boyunca Sipay Bodrum FK olarak anılacak.

Sipay, Bodrum Futbol Kulübü ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı

Türkiye’nin lider fintek şirketlerinden Sipay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş., Bodrumspor Spor Faaliyetleri A.Ş. ile isim sponsorluğu konusunda anlaşmaya vardı. Bu anlaşma kapsamında, Bodrum FK Futbol A Takımı, 2024-2025 sezonu boyunca Trendyol Süper Lig müsabakalarında Sipay Bodrum Futbol Kulübü (Sipay Bodrum FK) ismiyle yer alacak.

Muşabak: “Hem sportif hem de ekonomik anlamda büyük fayda sağlayacak”

Sipay CEO’su Semih Muşabak, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"Futbolun büyüleyici dünyası, sadece bir spor değil, aynı zamanda toplulukları bir araya getiren, heyecan ve tutku yaratan bir güçtür. Sipay olarak, Bodrum FK ile isim sponsorluğu anlaşmamız sayesinde bu büyüleyici dünyanın bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hem kulübe hem de Bodrum taraftarına katkı sağlama fırsatımız olduğu için çok heyecanlıyız. Bu iş birliğinin, hem sportif hem de ekonomik anlamda önemli faydalar sağlayacağına inanıyorum."

Talay: “Cüzdan ve kart projeleri de hayata geçirilecek”

Sipay Bodrum FK Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Onur Talay ise şöyle konuştu:

“Öncelikle kulübümüze ve futbola katkıları için Sipay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.’ye teşekkür ederiz. Üç yılda iki üst lig yukarı çıkmayı başarmış ve sürdürülebilir başarıya odaklı bir kulüp olarak Süper Lig’e Sipay ile merhaba demiş olduk. Bu anlaşma sadece kulübümüze değil, taraftarlarımıza ve Bodrum’a da katkı sağlayacak. Takımımıza özel cüzdan ve kart projelerini kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyoruz. Ekiplerimiz birlikte çalışarak, Bodrum ekonomisine ve kulübümüze kazanımlar yaratacak projeler geliştirmeyi hedefliyor.”

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR