Dolar $
32.67
%0.26 0.08
Euro €
35.41
%0.33 0.11
Sterlin £
42.03
%0.36 0.15
Çeyrek Altın
4090.72
%1.72 68.27
SON DAKİKA
Haber Merkezi | Sigorta Cuma 05 Temmuz 2024 07:31

SİGORTA POLİÇESİNDE YAPAY ZEKA DESTEĞİ

Sigortam.net, hızlı ve şeffaf biçimde poliçe tekliflerini karşılaştırarak kullanıcılarının hem ihtiyacına hem de bütçesine uygun poliçeleri sunuyor. Şirket, anlaşmalı olduğu 20'yi aşkın sigorta firmasının poliçelerini yapay zeka desteğiyle karşılaştırıyor

Sigorta poliçesinde yapay zeka desteği
Dijital sigorta platformu Sigortam.net, yapay zekâ algoritmasıyla müşterilerine farklı opsiyonları sunarak kendilerine en uygun poliçeden yararlanmalarını mümkün kılıyor. Yapay zekayı iş süreçlerine entegre eden Sigortam.net, bu teknoloji ile müşterilerine uygun fiyat, geniş kapsam ve fiyat-performans dengesi açısından öne çıkan ürün olmak üzere üç alternatifli şeffaf bir yönlendirme sunuyor. Anlaşmalı oldukları 20’den fazla sigorta şirketinin teklifini, müşterileri için doğru ve ihtiyaçlarına en uygun alternatifleri inceleyebilecekleri şekilde gösteren Sigortam.net, aynı zamanda ihtiyaç doğrultusunda poliçeleri skorlayarak kapsamıyla fiyatları karşılaştırıp fiyat performansa göre uygun teklifi de sunabiliyor. Bu sistemde kullanıcıların sayfalarca teminatı okuyup karşılaştırmasına gerek kalmıyor, şeffaf bir şekilde teklifleri görebiliyor, sıralamayı değiştirebiliyor. Yani Sigortam.net müşterileri, bütçelerine en uygun alternatifi seçerken ihtiyaçlarını da tam karşılayan poliçeleri satın alabiliyor, tasarruf ederken bir yandan da tam olarak neye ve hangi hizmetlere para ödediğini bilerek ilerliyor.

Satış sonrası hizmet

Sigortam.net olarak sigorta gibi karmaşık bir dünyayı kullanıcılarına en anlaşılır şekilde aktarmak istediklerini belirten Sigortam.net CEO’su Ataman Kalkan “Özellikle poliçelerin detayları ve kapsamı zaman zaman kafa karıştırıcı olabiliyor. Sigortam.net kullanıcıları, sigortaları karşılaştırarak ihtiyaçlarına cevap veren ve beklentilerini en uygun şekilde karşılayan poliçeleri net ve şeffaf bir şekilde görebiliyor ve seçimlerini güvenle yapabiliyor. Bu da sektörümüze olan güveni tazeliyor. İnovasyonu entegre ettiğimiz süreçlerimizin yanında satış sonrasındaki hizmetlerimizle de müşterilerimizin 7/24 yanında oluyor, herhangi bir hasar durumunda hasar destek hattına 3 saniyede ulaşma taahhüdü sunuyoruz” diyor. Sigortam.net indirimleri ile poliçeleri avantajlı bir şekilde satın almak mümkün Kalkan sözlerine şöyle devam ediyor: “Sigortam.net olarak müşterilerimize sunduğumuz bu bütçe dostu sisteme ek olarak sık sık özel indirimler ve kampanyalar da yapıyoruz. Dönemsel indirimlerin yanı sıra müşterilerimizin her zaman yararlanabileceği indirimlerimiz de mevcut. Emeklilere özel uygulanan indirimler, öğretmenler, akademisyenler, doktorlar gibi farklı meslek gruplarına yönelik uygulanan meslek indirimleri ya da sigorta şirketlerinin uyguladığı poliçe kullanım oranlarına paralel olarak değişkenlik gösteren hasarsızlık indirimleri gibi. Tüm bunlar da eklendiğinde artık poliçe satın alırken avantajlı fiyatlara erişebilmek ve tasarruf edebilmek de kolaylaşıyor.”
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR