Dolar $
33.09
%0.29 0.09
Euro €
36.12
%0.3 0.1
Sterlin £
42.91
%0.16 0.07
Çeyrek Altın
4241.72
%0.99 41.11
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | Teknoloji Pazartesi 15 Temmuz 2024 10:50

SİBER GÜVENLİKTE ŞİRKETLERİN TERCİHİ ESET

ESET, 2024 Gartner® Peer Insights™ Uç Nokta Koruma Platformlarında Orta Ölçekli İşletmeler için Müşterilerin Tercihi olarak kabul edildi

Siber güvenlikte şirketlerin tercihi ESET

220 doğrulanmış son kullanıcı profesyonelinden gelen incelemelere  dayanan rapora göre  ESET için alınan Gartner Peer Insights değerlendirmelerinin yüzde 96'sı 5 veya 4 yıldızlı (%60'ı 5 yıldız ve %36'sı 4 yıldız) bir derecelendirmeye işaret ediyor. Genel olarak müşterilerimiz bize 5 üzerinden 4,6 puan verdi ve yüzde 90'ı ürünümüzü tavsiye edeceğini dile getirdi.

ESET PROTECT, gerçek müşterilerin ihtiyaçlarına göre geliştirildi ve sürekli değişen siber ortamı ele almak için güvenlik yığınına sürekli olarak yeni işlevler ve modüller alır. ESET PROTECT, kişinin güvenlik potansiyelini tam olarak gerçekleştirmesi için önleme öncelikli bir yaklaşım sunar:

  • Güçlü, modern, çok katmanlı bir uç nokta güvenlik çözümü
  • Mobil tehdit savunması, sunucu, bulut uygulaması ve posta güvenliği ile genişletilmiş koruma
  • Kapsamlı güvenlik açığı değerlendirmesi ve yama yönetimi
  • Gelişmiş tehdit koruması ve yapay zekâya özgü tespit teknolojileri
  • Küresel kaynaklı telemetri ve tehdit istihbaratı
  • Yerel destek ve 20 dakikalık yanıt süresi ile son derece ölçeklenebilir Yönetilen Tespit ve Yanıt hizmetleri

 

ESET İşletme Direktörü Pavol Balaj  şunları söyledi: "Uç Nokta Koruma Platformları için 2024 Gartner Peer Insights “Voice of the Customer” araştırmasında Orta Ölçekli İşletmeler kategorisinde Müşterilerin Tercihi seçilmekten gurur duyuyoruz. Bunun, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimize sunduğumuz kaliteli ürün ve hizmetin gerçek bir kanıtı olduğuna inanıyoruz. Uç nokta korumasının sağlanması, özellikle günümüz ortamında işletmeler için çok önemli. Müşterilerimizden gelen olumlu geri bildirimlere tanık olmak ve çözümlerimizin kurumsal güvenliğe katkıda bulunduğunu bilmek bizi çalışmalarımızı sürdürme konusunda motive ediyor."

 

Rapora göre, "Voice of the Customer" kadranlarının sağ üst çeyreğinde yer alan satıcılar, Gartner Peer Insights “Müşterilerin Tercihi” ayrımı ile tanınmaktadır. Tedarikçiler hem pazar ortalaması genel deneyimi hem de pazar ortalaması kullanıcı ilgisi ve benimsemesini fazlasıyla karşılamaktadır.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR