Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.9
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4144.88
%0.99 39.96
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | Kültür - Sanat - Magazin Cuma 26 Temmuz 2024 13:01

SHARON STONE, TÜRKİYE'YE GELİYOR

Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Sharon Stone, Türkiye'ye geliyor. Altın Küre Ödülleri Uluslararası İkon Ödülü gecesi için ülkemize gelecek sanatçı, 2 Ağustos'da Titanic Luxury Collection Bodrum'da gerçekleşecek gala öncesinde İstanbul'u gezecek.

Sharon Stone, Türkiye'ye geliyor

 İlk defa Amerika dışında yapılacak Altın Küre Ödülleri Uluslararası İkon Ödülü galasına katılacak Stone, Global İkon Ödülü'nü alacak. Sanatçı, Titanic Luxury Collection Bodrum'un ev sahipliği yapacağı, Gain ana sponsorluğunda gerçekleşecek etkinlikte için 28 Temmuz'da İstanbul'da olacak.

İstanbul'un tarihi yerlerini merak ediyor 
Tarihi yerleri merak eden Stone'nun, Bodrum öncesinde İstanbul'da başta Ayasofya ve Kapalıçarşı olmak üzere, birçok yeri gezmek istediği öğrenildi. Bir gün Boğaz turu yapacak olan sanatçı, yetkililerden hiçbir özel istekte bulunmadığı öğrenildi. Üç gün İstanbul'da kalacak olan Stone, daha sonra özel uçakla Bodrum'a geçecek. Ödül gecesinden sonra Bodrum'da ayrılmayacak olan sanatçı, otelde kalarak, tatil yapacak. 
'Türkiye'nin adının Hollywood'da geçmesine olanak sağlayacak'
Törenin yapılması için  bir yılı aşkın süredir uğraşan Altın Küre yönetim kurulu üyesi Barbaros Tapan, büyük sevinç ve gurur yaşadığını ifade etti. Tapan, "Ülkemizin daha fazla uluslararası etkinliğe ihtiyacı var. Bu tür organizasyonlarla ne kadar harika bir ülke olduğumuzu dünyaya göstermemiz gerekiyor. Bu etkinlik gelecekte daha fazla uluslararası işbirliğine kapı açacak buna inanıyorum. Başkanımız Helen Hoehne'nin katılımı Sharon Stone'un
sahip olduğu sağlam dostluklar Türkiye'nin adının Hollywood'da geçmesine olanak sağlayacak" dedi. 
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR