Dolar $
32.67
%0.26 0.08
Euro €
35.41
%0.33 0.11
Sterlin £
42.03
%0.36 0.15
Çeyrek Altın
4090.72
%1.72 68.27
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | Teknoloji Çarşamba 03 Temmuz 2024 21:11

SEYAHATLERDE EN BÜYÜK YARDIMCINIZ ARZUM STEAM RUSH ECO BUHARLI DÜZLEŞTİRİCİ

Kompakt tasarımı ve rahat kullanımı ile tüm seyahatlerinize eşlik edecek Arzum Steam Rush Eco Buharlı Düzleştirici, seyahatlerinizde ulaşmak istediğiniz şıklıktaki en büyük yardımcınız olacak.

Seyahatlerde en büyük yardımcınız Arzum Steam Rush Eco Buharlı Düzleştirici

Ütüye pratiklik kazandıran, kompakt tasarımı ile seyahatlerin vazgeçilmezi olmaya aday Arzum Steam Rush Eco Buharlı Düzleştirici, 30 saniyede ısınarak kıyafetlerinizi hızlı ve pratik bir şekilde ütülemenizi sağlar. 20 grama kadar sürekli buhar çıkışı ile kırışıklıkları kolayca düzeltir, ütülü kıyafetlerin şıklığını ve keyfini seyahatlerde de yaşatır.   

 

El ergonomisi ile uyumlu kompakt yapısı kullanıcısını yormaz, ütü yapmayı kolaylaştırır. Tasarımı göz doldurur. Paslanmaz çelik tabanı kumaş üzerinde üstün bir kayma performansı ve çizilmelere karşı dayanıklılık sunar. Kıl fırça başlık ile kalın kumaşlar üzerinde kullanım kolaylaşır. Kumaş türü fark etmeksizin tüm kıyafetlerinizi güvenle ütülemenize imkan tanır. Hafif yapısı ve katlanabilir tutma sapı kendine en küçük valizde bile yer bulur. Dikey buhar özelliği ile ütü yapmak için ütü masası ya da sert zemine ihtiyaç bırakmaz. 1.7 metrelik kablosu ile ütüde hareket özgürlüğü sunar. Çıkarılabilir su haznesi, düzleştirici için gereken suyu doldurulmasını pratikleştirir.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR