Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Teknoloji Perşembe 27 Haziran 2024 11:13

SEYAHAT KEYFİNİ CANON VLOG SERİSİ İLE YAKALAYIN

Sadece bir sırt çantasıyla yollara düşen bir maceraperest misiniz? Yoksa bavul dolusu hazırlıkla seyahat etmeyi seven bir gezgin mi? Seçiminiz ne olursa olsun Canon vlog serisinin sevilen modelleriyle seyahat her zamankinden daha keyifli bir hale dönüşüyor!

Seyahat keyfini Canon vlog serisi ile yakalayın

Anları ölümsüzleştirmek bizi bir araya getiren, hikayelerimizi zenginleştiren ve deneyimlerimizi ölümsüzleştiren bağlar yaratıyor. Fakat bazen seyahat sırasında gördüğümüz o eşsiz manzaraları yakalamanın heyecanını anlatırken kelimeler kifayetsiz kalabiliyor. Tam da bu noktada seyahat rotalarında yaşadığımız heyecanı yansıtmak için o anın kaydını aldığımız video içerikler devreye giriyor. Böylece keşfettiğimiz rotalar ve gizli kalmış cennetler hafızalarda kalmanın ötesinde görsel bir hazineye dönüşüyor. 

Seyahat ederken oldukça fazla yol kat edildiğinden olabildiğince az eşya ve ekipmanla rotamızı çizmek isteriz. Hem keşiflerde ekstra yük olmayacak hem de olağanüstü güzellikte fotoğraf ve videolar çekmek için Canon vlog serisi bu yolculuktaki en büyük eşlikçi oluyor. 

Seyahat fotoğrafçılığı ve videografisinde Canon; EOS R50, PowerShot V10 ve G7 X Mark III modelleriyle dünya üzerindeki zenginlikleri gözler önüne sererken Adını Duyur kampanyasıyla da (Make Your Mark) içerik üreticilerini destekliyor. Kampanyanın seyahat kategorisindeki ünlü içerik üreticisi temsilcileri olan Sami Sert, Seren Aydın ve Ozan Aras Bingöl, Canon’un vlog serisi rehberliğine kendi benzersiz bakış açılarını ekliyor. 

 

Unutulmaz anların kompakt eşlikçisi

 

PowerShot V10, kompakt tasarımı ile seyahat çantanızda yer kaplamadan kolayca taşınabiliyor. 211g ağırlığı ve cep boyutu sayesinde seyahat ederken karşılaştığınız manzaraları ve anları farklı açılardan kaydetmek için ideal bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Bu özelliklerin yanı sıra her türlü macerada kullanımına uygun dahili standı ile ek bir tripod ihtiyacını dahi ortadan kaldırıyor. Böylece gezerken sadece çevrenizdeki harikalara odaklanabiliyorsunuz.  


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR