Dolar $
32.94
%0.04 0.01
Euro €
35.34
%-0.09 -0.03
Sterlin £
41.79
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4032.05
%-0.32 -12.77
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | Turizm Perşembe 13 Haziran 2024 20:19

SETUR'DAN KURBAN BAYRAMI'NA ÖZEL KEYİFLİ TATİL ROTALARI

Koç Topluluğu şirketlerinden Setur, Kurban Bayramı'nda seyahat severlere özel indirim ve avantajlarla dolu keyifli tatil rotaları sunuyor. Ege ve Akdeniz'in muhteşem plajlarından, doğa ve kültür turizmi odaklı Karadeniz ve Kapadokya'ya kadar pek çok yerli destinasyonun yanı sıra, Avrupa turları ve vizesiz Yunan Adaları gibi popüler yurt dışı seçenekleri de tatilcileri bekliyor.

Setur'dan Kurban Bayramı'na Özel Keyifli Tatil Rotaları

Seyahatin önündeki engelleri kaldırarak hayatları zenginleştiren Setur, Kurban Bayramı’nda birbirinden keyifli tatil rotalarını paylaşıyor. Eğitim öğretim döneminin de sona ermesiyle tatil planlarının yoğunlaştığı  Kurban Bayramı’nda seyahat severler, tüm destinasyonlarda Setur’un  indirim ve kampanyalarından faydalanıyor.

Deniz sezonunun açılmasıyla birlikte Setur’un bayram rotaları listesinde ilk sıralarda Ege ve Akdeniz geliyor. Özellikle Antalya, Kemer, Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi popüler destinasyonlar, muhteşem plajları ve turkuaz deniziyle tatilcileri cezbediyor. Ege'nin incisi Çeşme ve Alaçatı da eşsiz denizi, hareketli gece hayatı ve şirin sokaklarıyla dikkat çekiyor. Doğal güzellikleriyle ünlü Kaş ve Kalkan da dalış ve doğa sporları meraklılarını bekliyor.

Şehirden çok uzaklaşmadan doğanın kalbinde sakin ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyenler için Setur; Abant, Sapanca, Bursa, Afyonkarahisar ve Bolu gibi lokasyonları öneriyor. Kültür ve doğa turizmi odaklı seyahat planlamaları arasında ise Nevşehir, Kapadokya ile Doğu ve Güney Doğu Anadolu turları yer alıyor. Karadeniz'in yemyeşil doğası ve yaylaları da serin bir alternatif arayan tatilciler için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Setur, yurt dışında tatil hayallerini gerçeğe dönüştürüyor

Bayramı yurt dışında geçirmek isteyen tatil severler, hayallerindeki tatile Setur’un cazip kampanyalarıyla kavuşuyor. 

Avrupa turları kapsamında Paris, Roma, Barselona ve Amsterdam gibi ikonik şehirler, zengin tarihi ve kültürel mirası ile öne çıkarken Balkan turları da doğal güzellikleri ve eşsiz lezzetleri keşfetme fırsatı sunuyor. Kapıda vize uygulaması ile seyahati kolaylaşan Yunan Adaları da özellikle Türk tatilcilerin favori destinasyonları arasında yer alıyor.

Mısır'da ise Kahire'nin büyüleyici piramitleri, Luksor'un tapınakları ve Kızıldeniz'in muhteşem dalış noktaları unutulmaz bir bayram tatili vadediyor. Vize kolaylığı nedeniyle Asya turları da öne çıkıyor.

Setur bayram tatilinde de misafirlerine çok özel fırsatlar sunmaya devam ediyor.Yaz fırsatları kampanyası kapsamında, seçili otellerde yüzde 50’ye varan indirimlerin yanı sıra, misafirlerine kişisel teklifler ve fırsatlar sunabilmek için tüm seyahat harcamalarını kazanca dönüştüren, kazanılan puanların da arzu edildiği gibi harcanabildiği sadakat programı Setur Extra ile harcadıkça kazanılıyor, kampanya ve taksit imkanıyla tatil rezervasyonları kolaylaşıyor.

Setur’un bol avantajlı kampanyaları ve onlarca bölgeye uzanan turları hakkında detaylı bilgi setur.com.tr ve Setur mobil uygulamasından alınabiliyor.  

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR