SERALARDA RAMAZAN MESAİSİ
Türkiye'nin örtü altı tarımında önemli yere sahip Antalya'da çiftçiler, ramazanda da kesintisiz üretim için günün büyük bölümünde sera ve tarlalarında ter döküyor.
Türkiye'nin yaş sebze ve meyve ihtiyacının büyük bölümünün karşılandığı Antalya'da üretim, ramazan ayında da hız kesmeden devam ediyor. Sahuru yaptıktan sonra sabahın ilk ışıklarıyla seralarının yolunu tutan çiftçiler, iftar saatine kadar sera ve tarlada çalışıyor. Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında eldiven giyerek, maske takarak seralara giren üreticiler, sosyal mesafeye de özen gösteriyor. Patlıcan, biber, domates, salatalık, yeşillik gibi sebzelerin ve kesme çiçeklerin yer aldığı seralarda ürünlerinin bakımını yapan, hasat eden çiftçiler, günün büyük bölümünü nem ve sıcağa rağmen seralarda geçiriyor.