SON DAKİKA
Kültür - Sanat - Magazin Perşembe 05 Eylül 2024 02:57

SENFONİK SONBAHAR KONSERİ

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından "Paylaştığımız Ortak Kültür ve Değerler" vurgusuyla 14 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de Bilkent Odeon'da Senfonik Sonbahar Konseri düzenlenecek. Konserde pop, caz ve klasik müziğin güçlü sesi Barbaros,konuk sanatçı Cecilia Krull ile sahne alacak.

Senfonik sonbahar konseri

Pop, caz ve klasik müzik gibi farklı türler ve dillerdeki repertuvarının yanı sıra çeşitli müzikallerde oynadığı başrollerle de tanınan Türkiye’nin en başarılı seslerinden Barbaros, 14 Eylül'de Ankara Bilkent Odeon'da müzikseverlerle buluşacak.

Popüler dizi La Casa De Papel’in jenerik şarkısı “My Life is Going On” ile tüm dünyada bir milyarın üzerinde dinlenen Cecilia Krull ise bu özel konsere konuk sanatçı olarak katılacak.

Birbirinden değerli 30 müzisyenden oluşan orkestranın eşlik edeceği konserde Barbaros,dünya müzikallerinden unutulmaz Türk pop şarkılarına kadar geniş bir repertuvarı senfonik düzenlemelerle seslendirecek.

Barbaros 2020 yılından bu yana çıkardığı “Derbeder”, “Evelallah”, “Takmamak Lazım” şarkıları veTürk Pop Müziği'nin sevilen sesi Yaşar ile seslendirdiği “Var Mı?” ve “SormaBoşver” ile dinleyicilerin beğenisini kazandı. Sanatçı konserlerinde Türkçe,Fransızca, İngilizce, İtalyanca ve İspanyolca’dan oluşan geniş bir repertuvar sunuyor.

Konuk sanatçı Cecilia Krull ise caz, pop, groove ve soul gibi farklı müzik tarzlarındaki şarkılarıyla tanınıyor. Avrupa, Latin Amerika ve Ortadoğu’da verdiği konserin yanı sıra prestijli festivallerde sergilediği performanslarla da tanınan Krull, izleyicilere Barbaros’la büyüleyici bir müzik ziyafeti sunacak.