Dolar $
32.94
%-0.02 -0
Euro €
35.82
%-0.2 -0.07
Sterlin £
42.47
%-0.2 -0.08
Çeyrek Altın
4140.97
%0.89 36.1
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | Kültür - Sanat - Magazin Cuma 26 Temmuz 2024 13:16

SELİN VE CANOZAN'DAN SENİ GÖRDÜĞÜM AN

Yeni nesil müziğin başarılı yıldızları Selin ve Canozan ile güçlerini birleştirdi. Selin'in sözlerini Canozan ile yazdığı, müziğini Emirhan Özer ile yaptığı 'Seni Gördüğüm An' şarkısı 26 Temmuz'da tüm dijital platformlarda yayınlanıyor. Samet Eruzun ve Ümit Şahin'in yönetmenliğinde çekilen klip için bir araya gelen ikili, kamera karşısında uyumlarıyla dikkat çektiler.

Selin ve Canozan'dan Seni Gördüğüm An

Türkiye'de ve dünyada dikkat çeken, ‘Yalancı Bahar’, ‘Farkında Değildin’, ‘Human’ ile öne çıkan, Radar Türkiye sanatçılarından Selin, geçtiğimiz yılın en büyük hitlerinden ‘Ağlama Ben Ağlarım’ın sahibi, yeni nesil müziğin başarılı ismi Canozan ile şimdi ‘Seni Gördüğü An’ şarkısıyla dinleyicilerini duygusal bir müzik yolculuğuna çıkarmaya hazırlanıyorlar. 

‘’TAM BİR AŞK ŞARKISI’’

Selin, şarkının yazım süreci ve Canozan’la iş birliği hakkında şunları söylüyor: “Seni Gördüğüm An’ tamamen bir aşk şarkısı. Yani aşk şarkısı yazmak bu zamana kadar hiç ilgimi çeken bir konu değildi. Sanırım yaşım büyüdükçe, bu hisleri hissettikçe, biraz daha anlatmayı sevmeye başladım. Aşk, özlem, hüzün, gibi hislerimi deşifre etmek amacıyla yazdığımı söyleyebilirim. Can’ın kendisini ve müziğini çok seviyorum. O yüzden vokal olarak da beste olarak da onu bu işin içinde olmasını çok istedim. Sağ olsun kırmadı Çok güzel, derin bir yerden erkek perspektifi duymuş olduk aslında. O yüzden çok hoşuma gitti.’’

‘’SELİN’İN VOKAL YETENEĞİNİ ÇOK BEĞENİYORUM’’

Can Ozan ise iş birliği hakkında şunları belirtti: “Selin, vokal yeteneğini çok beğendiğim bir sanatçı. Yaratım sürecimiz biraz uzak mesafeden ilerledi. Selin şarkıyı büyük oranda bitirmişti ve bana düet için uygun bir alan bırakmıştı. Şarkının modu beni baya yakaladı ve spontane olarak ikinci verse doğaçladım. Ellerimizden kayıp giderken bir şey yapamadığımız bir ilişkinin hayata serzenişini anlatıyor bu şarkı. Dinleyicilerimizin, bu parçada bizim hissettiğimiz duyguları keşfetmelerini umuyorum.”

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR