Dolar $
34.09
%0.04 0.01
Euro €
37.77
%0.06 0.02
Sterlin £
44.9
%0.02 0.01
Çeyrek Altın
4507.53
%-0.13 -5.83
SON DAKİKA
Otomotiv Cuma 30 Ağustos 2024 02:09

SEKTÖRÜN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYOR

Dünyanın önde gelen mobilite çözümleri tedarikçilerinden ZF, otomotiv eğitiminde nitelikli bilgi paylaşımının öneminden yola çıkarak dünyada başarıyla sürdürdüğü ZF [pro]Academy eğitim platformunu Türkiye'de de sunuyor.

Sektörün geleceğine yatırım yapıyor

ZF [pro]Academy, otomotiv servis sağlayıcılarının, belediyelerin ve tüm sektör paydaşlarının Yeni Nesil Mobiliteye geçişini kolaylaştırmak için ZF tarafından sunulan teknik eğitimleri tek bir çatı altında topluyor. ZF, bu eğitimlerle, otomotiv sektöründe yer alan paydaşların en modern araç teknolojilerine hızla uyum sağlamalarına ve böylelikle geleceğin mobilite çözümlerine öncülük etmelerine destek olmayı hedefliyor.

ZF [pro]Academy Eğitimlerine Kolay Erişim

ZF [pro]Academy ile sunulan yüksek nitelikli eğitimler, ticari araç filolarını, distribütörleri ve bağımsız atölyeleri desteklemeye yönelik yaklaşımı da temsil ediyor. ZF [pro]Academy, aktarma organları, şasi ve fren sistemleri, direksiyon teknolojisi gibi temel konuların yanı sıra, araç elektriği ve elektroniği, yüksek voltaj teknolojisi gibi ileri düzey konularda da eğitimler sunuyor.

ZF [pro]Academy kapsamında yer alan eğitim programları ücretli olmakla birlikte, katılımcılar yatırımlarının karşılığında derinlemesine bilgi ve beceri kazanıyorlar. OEM’ler, atölyeler ve belediyeler, kendi ihtiyaçlarına uygun kursları seçerek uygulamalı ve teorik eğitimler alabiliyorlar. ZF [pro]Academy’nin eğitim kataloğuna ZF Aftermarket web sitesi üzerinden erişmek ve istenen kursları kolayca seçmek mümkün.

ZF PowerLine 8 Vitesli Otomatik Şanzıman Eğitimi

ZF PowerLine şanzıman, hafif hibrit ve plug-in hibrit versiyonlara uygun modüler tasarımı ile geleceğin elektrikli ticari araçlarına köprü oluşturuyor. ZF Aftermarket Türkiye, araç filoları, distribütörler ve bağımsız atölye teknisyenlerine yönelik eğitim olanaklarını, ticari araçlar için ZF PowerLine 8 vitesli otomatik şanzıman eğitimi ile genişletiyor. OEM'lerin şanzıman tercihlerinde PowerLine'ı giderek daha fazla benimsemeleri, ticari araç filoları, distribütörler ve atölyelerde artık daha fazla Powerline göreceği anlamına geliyor. Katılımcıların, ZF [pro]Academy'nin sunacağı eğitimlerle, Powerline için mükemmel servis ve bakım sunmak için en iyi şekilde hazırlanmaları amaçlanıyor.

ZF [pro]Academy’nin Kapsamlı Eğitim Kataloğu

Binek araçlar için geliştirilen 6-8 HP şanzımanlar için de 1. ve 2. seviye eğitimlerin yer aldığı ZF [pro]Academy’nin eğitim kataloğunda Ecolife, Traxon, AV 132 II- AV 133, HVE 1 Yüksek Voltaj, AVE 130 Level 1, Testman Diyagnostik (Ecolife ve Traxon), WG/ İş makinası, Powerline (1. ve 2. Seviye) ve İdeal Kullanım Eğitimi programları bulunuyor.

ZF [pro]Academy eğitimleri ile ilgili detaylı bilgiler ist.zfproacademy@zf.com e-posta adresi veya +90 (216) 808 01 33 numaralı telefon üzerinden alınabiliyor.