Dolar $
34.08
%0.02 0
Euro €
37.74
%-0.25 -0.09
Sterlin £
44.8
%-0.27 -0.12
Çeyrek Altın
4481.27
%-0.71 -31.78
SON DAKİKA
Sanayi Cumartesi 31 Ağustos 2024 01:38

SEKTÖREL TİCARETE MİLYONLARCA DOLARLIK KATKI

Endüstriyel reklam ve dijital baskı sektörlerinin bölgesindeki en büyük fuarı olan Uluslararası SIGN İstanbul, Tüyap Beylikdüzü'nde 25. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Çeyrek asırdır hitap ettiği sektörün büyümesine katkı sağlayan SIGN İstanbul, aralarında Türkiye'nin ve dünyanın lider markalarının da olduğu 300 firma ile, 100'e yakın ülkeden 25 binden fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapacak. Düzenlendiği her yıl önemli ölçekte ticari hareketlilik yaratan ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan SIGN İstanbul'un, 31 Ekim – 01 Kasım tarihlerindeki 25. buluşmasında, milyonlarca dolarlık iş hacminin gerçekleşmesi bekleniyor.

Sektörel ticarete milyonlarca dolarlık katkı

Uluslararası SIGN İstanbul’un bu yıl sektöründe çeyrek asrı geride bırakacak olmasından dolayı büyük bir gurur ve mutluluk duyduklarını belirten Fuar Direktörü Seda Bozkurt, endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyasının 31 Ekim’i sabırsızlıkla beklediğini vurguladı. Bozkurt “Geride kalan 24 buluşmanın her biri, sektörüne eşsiz ticaret katkıları sağladı. Beş kıtadan binlerce alıcı, makine parkurlarını yenilemek, yeni iş birlikleri kurmak ve alternatif ticaret kanalları oluşturmak için bu yıl ekim sonunda gerçekleşecek SIGN İstanbul’u bekliyor. Bu yıl ekim ayında düzenlenecek olan SIGN İstanbul’da dört gün boyunca yine milyonlarca dolarlık iş hacmi gerçekleşecek. Böylece hem sektöre hem de ülke ekonomisine önemli bir katma değer sağlanmış olacak” dedi. SIGN İstanbul’un 25. yılını katılımcı ve ziyaretçileriyle birlikte coşkuyla kutlayacaklarını belirten Bozkurt, buna özel hazırlıkların sürdüğü bilgisini de paylaştı.

SIGN İstanbul 2024, sergilenen ürün çeşitliliği ile öne çıkıyor

Sergilenen ürün çeşitliliğiyle sektörünün dünya genelindeki en önemli ticaret buluşmalarından birisi olan Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı SIGN İstanbul’da dijital baskı, serigrafi, tekstil baskı, lazer makineleri, LED sistemleri, endüstriyel reklam ürünleri, mürekkep, boya ve sarf malzemeleri, 3D baskı teknolojileri ile görsel iletişim ve görüntüleme ekipmanları gibi sektöre dair tüm yenilikler bir arada yer alacak.  

SIGN İstanbul 2024’ü ziyaret edenler, promosyonun renkli dünyasını da keşfedebilecek

Informa Markets tarafından düzenlenen SIGN İstanbul, geçen sene olduğu gibi yine PROMOGIFT İstanbul ile eş zamanlı gerçekleşecek. Tüyap Beylikdüzü’ndeki fuara gelecek ziyaretçiler, bir tarafta reklam endüstrisi ve dijital baskı alanındaki yeni ürün, teknoloji, makine, malzeme ve ekipmanları yerinde görürken, diğer taraftan promosyon dünyasındaki en yeni tasarımları ve güncel trendleri de takip edebilecek.