SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Salı 03 Eylül 2024 13:53

SEKTÖRE GÜÇLÜ MARKALARLA GİRDİ

2019 yılında sepetli platform ve manlift kiralama hizmetleriyle faaliyetlerine başlayan Uzmanlar Platform AŞ Grup şirketlerinden AY LİFT PLATFORM KİRALAMA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, piyasa analizleri ve yeni iş fırsatları doğrultusunda yatırım alanını genişletmeye devam ediyor. Güçlü ortağı ARD Reklam ile yapılan iş birliği kapsamında, yurtdışından ithal edilen iş makineleri, makaslı, eklemli, teleskobik yükseltici platformlar ve telehandler, ağır yük mühendisliği taşıma ekipman ve makinaları, mini iş makinaları, vinç ürünleriyle sektörde güçlü bir adım atarak "Ben de varım" dedi.

Sektöre güçlü markalarla girdi

Y LİFT PLATFORM Genel Müdürü Nihat Tursun, distribütörlük anlaşmasının imza töreninde şunları kaydetti: “LiuGong, yalnızca Çin’in önde gelen bir markası değil, aynı zamanda dünya standartlarında üretim yapan bir dev. Fabrikasını ziyaret ettik ve dünya genelinde 4 milyar doları aşan yıllık cirosu ve 60’ın üzerinde ürün üretim teknolojisini yerinde gördük. Bu güven ve tecrübe ile AY LİFT PLATFORM olarak distribütörlük anlaşmasını imzaladık. İleri teknoloji Li-Ion ve elektrikli çevre dostu manlift ve platformlarımız artık Türkiye pazarında.”

Tursun, yeni ürün yelpazesi hakkında da bilgi verdi: “Türkiye’ye getireceğimiz ürünler arasında;

Makaslı platformlar (07 m- 16m), akülü

Eklemli platformlar (14m- 22m) Li-Ion ve

Teleskobik platformlar (18m- 28m) Li-Ion yer alacak.

2025 yılı itibarıyla ise 34 ve 40 metre platformları da pazara sunmayı planlıyoruz.”

Çin'in En Büyük Ağır Yük Taşıma Platformları Üreticisi NDF New Dafang Group'un Türkiye Distribütörü: AY LİFT

AY LİFT PLATFORM, ayrıca Çin'in en büyük ağır yük taşıma platformları üreticisi NDF New Dafang Group'un Türkiye distribütörü oldu. NDF, Çin'in ağır yük taşıma platformu pazarının %60'ına hâkim en büyük üretici konumunda bulunuyor. Şirketin ürün gamında, ağır nakliye yük mühendisliği ürünlerinin yanı sıra ağır vinçler ve köprü yapım makineleri de yer alıyor. Bu stratejik ortaklıkla, AY LİFT PLATFORM, Türkiye pazarında ağır nakliye ve yük taşıma çözümlerine de öncülük edecek.

Satış Sonrası Hizmetler ve Kalite Taahhüdü

Satış sonrası hizmetler hakkında da önemli bilgiler veren Tursun, “Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımız doğrultusunda, ürünlerimizde satış sonrası hizmetlerin önemini biliyoruz. Bu sebeple, teknik ekibimiz ürünlerle ilgili detaylı eğitimlerini tamamladı ve olası her türlü soruna anında müdahale edebilecek kapasitede hazır bulunuyor. Ayrıca, 2.500 m² alan üzerinde oluşturduğumuz servis, yedek parça ve stok sahamız ile sektöre kapsamlı hizmet vereceğiz,” dedi.

AY LİFT PLATFORM ve ARD Reklam İş Birliğiyle Sektörde Yenilikçi Çözümler

AY LİFT PLATFORM, iş makinası ve platform alanındaki deneyimini ARD Reklam’ın reklamcılık alanındaki uzmanlığıyla birleştirerek sektörde güçlü ve yenilikçi bir varlık göstermeyi hedefliyor. Bu iş birliği sayesinde, Türkiye İş ve istif Makinaları ve platform sektöründe rekabetin artmasını ve daha çevre dostu, yenilikçi çözümlerle pazar payının büyümesini amaçlıyor.

AY LİFT PLATFORM’un Gelecek Hedefleri

AY LİFT PLATFORM, LiuGong Machinery ile olan stratejik ortaklığı ve ileri teknoloji çevre dostu Li-Ion ve elektrikli çözümler sunan ürün gamı ile Türkiye’de sektör liderliği hedefliyor. Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine en kaliteli hizmeti sunarak hem iç pazarda hem de uluslararası arenada güçlü bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.