Dolar $
32.94
%-0.02 -0
Euro €
35.79
%-0.3 -0.1
Sterlin £
42.46
%-0.24 -0.1
Çeyrek Altın
4141.85
%0.91 36.97
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | Teknoloji Cuma 26 Temmuz 2024 16:49

SEGMENTİN TEK 108MP KAMERASI VE GÜÇLÜ PERFORMANS REALME 12 LİTE'DA BULUŞTU!

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, iddialı realme 12 serisine yeni bir kahraman ekliyor: realme 12 Lite. Segmentinin en yüksek kaliteli kamerasına ve güçlü işlemci sistemine sahip olan realme 12 Lite, rakiplerine meydan okurken bütçe dostu fiyatıyla da kullanıcıları cezbediyor.

Segmentin tek 108MP kamerası ve güçlü performans realme 12 Lite'da buluştu!

realme 12 serisinin öne çıkan modellerinden realme 12 Lite, segmentindeki en güçlü kamera özellikleriyle fotoğraf tutkunlarını mest etmeye hazır. 108 MP kamerasıyla her kareyi muhteşem bir detayda yakalarken, Sensör İçi Yakınlaştırma özelliği sayesinde uzaktaki nesneleri bile net bir şekilde yakınlaştırabilir, her detayı görebilirsiniz. Su sıçramalarına karşı koruyan IP54 sertifikası sayesinde ise yağmurlu havalarda bile telefon kullanma keyfini yaşayabilirsiniz. realme 12 Lite, tüm bu özellikleriyle fotoğraf çekme deneyimini çok daha keyifli hale getiriyor.

 

Etkileyici işlemci özellikleriyle kesintisiz performans

realme 12 Lite, Snapdragon 685 6nm yonga seti ile kesintisiz bir performans sunuyor. Bu verimli işlemci seti, kullanıcılarına yüksek seviyede güç ve güvenilirlik sunmak için tasarlandı. İşlemci hızıyla daha güçlü oyunları akıcı bir şekilde oynayabilir ve çoklu görevleri bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Ayrıca realme 12 Lite, genellikle yüksek segmentteki telefonlara özgü özelliklerden biri olan çift stereo hoparlörlere sahip. Bu hoparlörler sayesinde oyun ve video izleme deneyimi artık daha zengin ve sürükleyici. 

IP54 sertifikası ile suya ve darbelere karşı dayanıklı

IP54 sertifikasına sahip olan realme 12 Lite, toz ve su sıçramalarına ve düşmelere karşı dayanıklı üretildi. Yağmurlu havalar artık telefon kullanımına engel değil; realme 12 Lite’ın dokunmatik ekranı, ıslak olsa bile sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam etmektedir. Ayrıca, realme 12 Lite darbelere karşı dayanıklıdır ve sizi yarı yolda bırakmaz.

 

Geniş depolama ile anılarınız cebinizde

realme 12 Lite, 256 GB'a kadar sunduğu depolama alanıyla özgürlüğü cebinize sığdırıyor. Depolama endişesi yaşamadan fotoğraflarınızı, videolarınızı ve oyunlarınızı rahatlıkla saklayabilir, arka planda uygulamalarınızı her zaman sorunsuz bir şekilde çalıştırabilirsiniz. Ayrıca, dahili 8GB RAM’in yanında genişletilebilir 8GB dinamik bellek sayesinde toplamda 16GB RAM ile akıcı bir oyun deneyiminin yanında etkileyici bir güç elde edebilirsiniz.

 

Estetik tasarımı ve uzun pil ömrüyle dikkat çekiyor

Tüm modellerinde yaratıcı tasarımı teknolojiyle buluşturan realme, 12 Lite modelinde de üstün teknolojik özellikleri zarif bir tasarımla bir araya getirdi. Güneş ışınlarıyla parlayan bir vahanın ışıltısından ilham alınarak tasarlanan Vaha Güneşi rengi ve siyahın asil görüntüsüne sahip Kaya Siyahı renk seçenekleriyle realme 12 Lite, kullanıcılarını seçim yaparken zorlayacak. Ayrıca, gelişmiş SUPERVOOC teknolojisi ile sınıfının en hızlı şarjı olan 33W hızlı şarj imkanı sunan realme 12 Lite, gün boyu kesintisiz kullanıma olanak sağlar.

 

realme 12 Lite, lansmana özel vade farksız 6 taksit kampanyasıyla birlikte satışa sunuldu. Kampanya stoklarla sınırlıdır. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR