Dolar $
32.22
%-0.2 -0.06
Euro €
35.16
%0.47 0.16
Sterlin £
40.97
%0.56 0.22
Çeyrek Altın
4045.48
%1.56 61.2
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | Yerel Yönetimler Çarşamba 01 Mayıs 2024 14:11

SEÇİM BİTTİ, GÖNÜL ZİYARETLERİ BİTMEDİ

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, gönül ziyaretleri çerçevesinde Abdi İpekçi Mahallesi'nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlçe yöneticileri, mahalle başkanları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde, mahalle sakinlerinin dertlerini dinleyerek yardımcı olma gayretinde bulundular.

Seçim bitti, gönül ziyaretleri bitmedi

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, gönül ziyaretlerine bu hafta Abdi İpekçi Mahallesi’nde devam etti. Şakar ve beraberindeki heyet, ilk olarak Hasan Ayan’a taziye ziyaretinde bulundu. Ayan’ın annesini kaybetmesi üzerine gerçekleştirilen ziyarette, başsağlığı dileklerini ileterek Ayan’a desteklerini sundular. Ardından, istişare kurulu üyesi Metin Söylemez’in evine ziyaret gerçekleştirildi. Söylemez’in evinde gerçekleştirilen ziyarette, sağlık durumu hakkında bilgi alınarak geçmiş olsun dilekleri iletildi.

ESNAFLARI DA İHMAL ETMEDİ

Ziyaretlerin devamında, evlerinde tedavileri devam eden Bedia Anık ve Özcan Karakurt’a geçmiş olsun dilekleri iletilerek sağlık durumları hakkında bilgi alındı ve destek sunuldu. Son olarak, Ethem Bey Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret edildi. Mehmet Usta Köfte ve Acıktım Abla işletmelerinin sahibi Özgül Bala’ya hayırlı işler temennisinde bulunuldu ve mahalledeki esnafların talep ve önerileri dinlendi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve ilçe yöneticilerinin ziyaretleri, AK Parti’nin yalnızca seçim zamanında değil, her zaman vatandaşlar ile iç içe olduğunun bir göstergesi oldu.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR