Dolar $
33
%0.16 0.05
Euro €
35.3
%-0.03 -0.01
Sterlin £
41.85
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
4018.05
%-0.19 -7.56
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | Enerji Cuma 14 Haziran 2024 16:14

SCHNEİDER ELECTRİC, ECOXPERT PARTNER ETKİNLİĞİ İLE SEKTÖRÜN GELECEĞİNE YÖN VERDİ

Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman olan Schneider Electric, iş birliği yaptığı EcoXpert sistem entegratörleriyle Kıbrıs'ta organize ettiği etkinlikte bir araya geldi. Schneider Electric yöneticileri, geçen yılı değerlendirdi ve yeni döneme ışık tutan paylaşımlarda bulundu. Etkinlik, Schneider Electric ve EcoXpert iş ortakları arasındaki güçlü bağı ve sektöre yön verme konusundaki kararlılıklarını bir kez daha gösterdi.

Schneider Electric, EcoXpert Partner Etkinliği   ile Sektörün Geleceğine Yön Verdi

Schneider Electric Türkiye ve Orta Asya Bölge Başkanı İsmail Yamangil’in açılış konuşması yaptığı etkinlikte; Schneider Electric Türkiye ve Orta Asya Bölgesi Dijital Enerji ve Güvenli Güç İş Birimleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sağlam, Dijital Enerji iş biriminin yol haritasını sunarken, Schneider Electric Türkiye ve Orta Asya Bölgesi Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Elif Özyurt ise pazarlama iletişim stratejisine değindi.

Etkinlikte son kullanıcı odaklı otel, hastane ve perakende segmentleri, elektrikli araç şarj istasyonları, mikro şebekeler, dijital bina ve dijital güç alanlarındaki gelişmeler EcoXpert iş ortaklarıyla paylaşıldı.

Schneider Electric’in sektör temsilcilerinden tam not alan organizasyonda, EcoXpert Ödül Töreni düzenlendi. Törende şebeke otomasyonu, güç yönetimi, bina otomasyonu, aydınlatma ve oda kontrolü, zayıf akım güvenlik sistemi alanlarında başarı gösteren iş ortaklarına plaket takdim edildi.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR