Dolar $
33.09
%0.28 0.09
Euro €
36.07
%0.17 0.06
Sterlin £
42.97
%0.28 0.12
Çeyrek Altın
4234.42
%0.82 33.9
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | EKONOMİ Cumartesi 13 Temmuz 2024 15:04

SCHNEİDER ELECTRİC 2024 SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ETKİ ÖDÜLLERİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Schneider Electric, Türkiye'deki iş ortakları, müşteri ve tedarikçilerini 2024 Sürdürülebilirlik Etki Ödülleri'ne başvurmaya davet ediyor. Programa, tüm dünyadan başvuru yapılıyor.

Schneider Electric 2024 Sürdürülebilirlik Etki Ödülleri Başvuruları Başladı

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde lider Schneider Electric, Sürdürülebilirlik Etki Ödülleri'nin üçüncüsü için başvuruların açıldığını duyurdu. 2022'de başlatılan ödüller, Schneider Electric iş ortakları, müşteri ve tedarikçilerinin daha sürdürülebilir ve elektrikli bir dünya yaratmadaki katkılarını onurlandırıyor. Başvuruların 15 Ekim 2024 tarihine kadar yapılabileceği Schneider Electric Sürdürülebilirlik Etki Ödülleri'ni ülke, bölge ve küresel düzeyde kazananlar 2025 yılının başında açıklanacak.

 

Başvuru ve seçim kriterleri, Schneider'in sürdürülebilirliğe yönelik entegre yaklaşımını yansıtıyor. Ödül programının odak noktası, elektriklendirme, azaltma ve ikame etme çabalarıyla karbonsuzlaştırma olurken, aynı zamanda strateji geliştirme, dijitalleştirme ve karbonsuzlaştırma eylemleriyle Elektrik 4.0 geleceği yaratmaya yönelik girişimlere de daha geniş bir açıdan bakılıyor. Ödül program ayrıca, enerji verimliliğinin artırılması, dijital araç ve teknolojilerin uygulanması ve etki ve yeniliğin diğer örneklerini içeriyor. Kazananlar, dünya çapında tanınarak yeni iş fırsatlarından da faydalanıyor. 

 

Schneider Electric Türkiye ve Orta Asya Bölge Başkanı İsmail Yamangil, "İnovasyon ve bağlılık bir araya geldiğinde, anlamlı değişiklikler yapabileceğimize ve kalıcı bir etki yaratabileceğimize inanıyoruz. Bu ödül programı ile, daha sürdürülebilir, elektrikli ve dijital bir dünya için hedeflerini eyleme dönüştürmek için çaba gösterenleri onurlandırmak istiyoruz." dedi. 

2023 yılında MEA (Orta Doğu ve Afrika) Bölgesi'ndeki 6 finalistin 3'ünün Türkiye'den olduğunu belirten Schneider Electric Türkiye ve Orta Asya Bölge Başkanı İsmail Yamangil, “Bu başarı, Türkiye'deki iş ortaklarımız, tedarikçilerimiz ve müşterilerimizin sürdürülebilirlik konusundaki başarılarını ve bu alandaki liderliklerini gösteriyor. Bu nedenle, Türkiye’deki tüm paydaşlarımızı bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceğimiz Schneider Electric 2024 Sürdürülebilirlik Etki Ödülleri’ne katılmaya davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

2023 küresel ödülünü kazanan Henkel'in Küresel Kilit Müşteri Yöneticisi Pia Oelze ise, "Bu ödül, kişisel başarıyı, Henkel ve Schneider Electric arasında çözüm odaklı sürdürülebilirlik programlarını keşfetmek için olağanüstü ekip çalışmasını ve daha iyi bir yarın yaratmak için kaydettiğimiz toplu ilerlemeyi temsil ediyor" dedi.

Nasıl Başvurulur?

Başvurular Schneider Electric web sitesi üzerinden kabul edilmeye başlanırken, son başvuru tarihi ise 15 Ekim 2024 olarak belirlendi (Linkten başvurabilirsiniz). Tüm adaylar ve başvurular ülke ödülleri için kısa listeye alınacak, ardından ülke kazananları bölgesel finallere girecek ve son olarak küresel ödül için değerlendirilecek. Küresel ödülleri kazananlar 2025'in başlarında açıklanacak.

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen ödül programı 60 ülkeden 400'ün üzerinde başvuru alırken, 12 şirket küresel Sürdürülebilirlik Etki Ödülleri için seçildi ve kazananlar 3 Nisan 2024'te Paris'teki Schneider Electric İnovasyon Zirvesi'nde açıklandı.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR