Dolar $
34.14
%0.23 0.07
Euro €
38.01
%-0.22 -0.08
Sterlin £
45.13
%-0.15 -0.07
Çeyrek Altın
4513.1
%0.34 15.32
SON DAKİKA
iş bankası web
iş bankası mobil
Perakende Perşembe 29 Ağustos 2024 02:06

SCHAFER SAMSUN'DA İKİNCİ MAĞAZASINI AÇTI

Türk züccaciye sektörünün saygın ve köklü kurumlarından olan Schafer, 2 bin 800'e varan ürün çeşidi ve geniş mağaza ağıyla yükselen temposunu devam ettiriyor. 71 mağazasıyla tüketicilere en iyi ve kaliteli hizmeti sunan, bünyesinde barındırdığı züccaciye, küçük ev aletleri, pişirme ve ev tekstili gibi geniş ürün çeşitleriyle sektörde faaliyet gösteren, dinamik ve yenilikçi tasarım anlayışıyla sektörün öncü markası olan Schafer, büyümesini sürdürüyor. Trendleri takip edip, tüm kategorilerde tüketici ihtiyaçlarına öncelik vererek teknoloji ve fonksiyonelliği ön plana çıkaran ürünleriyle sektörde fark yaratan Schafer, 16'ncı franchise mağazasını Samsun'da açtı.

Schafer Samsun'da İkinci Mağazasını Açtı

Türkiye geneline yayılmış, 16’sı franchise olmak üzere 71 mağazasıyla tüketicilere en iyi ve kaliteli hizmeti sunmaya devam eden Schafer, yeni franchise mağazasını Samsun’da açtı. 2024 yılı itibarıyla 26 büyük ilde toplamda 71 mağazaya ulaşan Schafer’ın Samsun’da açtığı franchise mağazası 340 metrekarelik bir alana sahip.

Schafer CEO’su Murat Aslan, “Schafer markası olarak Her Evin Schafer’ı Var! söylemiyle züccaciye, küçük ev aletleri ve ev tekstili ürünlerimizle mutfaklara, evlere giren bir markayız. Ürünlerimizle vadettiğimiz kaliteyi, fonksiyonelliği müşterilerimizin de yaşayıp keyif almalarını sağlamak daima en önemli misyonlarımızdan biri oldu. Trendleri takip ederek konseptini yenilediğimiz mağazalarımızdan birini daha Samsun’da açmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu mağazamız 2017 yılında Piazza AVM’de açtığımız mağazamızdan sonra Samsun’da hizmete giren ikinci mağazamız oldu. Schafer markası olarak aldığımız mağaza açma talepleri ve müşterilerin gösterdiği ilgi bizi yatırımlarımıza devam etmek için motive ediyor. Franchise mağazalarımız sayesinde tek bir marka altında birçok ürünü tüketicilere sunuyor ve organize perakendeye katkı sağlıyoruz. Türkiye çapında hem franchise vererek hem de kendi mağazalarımızı açarak yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.