SON DAKİKA
Savunma Perşembe 17 Ekim 2024 10:10

SAVUNMA ÜRÜNLERİNİ SERGİLEYECEK

Karel, 22-26 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'na katılacak.

Savunma ürünlerini sergileyecek

Dünyanın ilk Savunma Sanayi Sanal Fuarı olarak dikkat çeken etkinlikte Karel, savunma sanayi alanındaki yenilikçi ürün ve çözümlerini sergileyecek.

Savunma sanayi ve haberleşme teknolojilerinde Türkiye’nin öncü firması olan Karel, yüksek teknolojili savunma ürünlerini sektör profesyonelleriyle buluşturacak. Ziyaretçiler, 1D-09 No’lu stantta Karel’in askeri haberleşme sistemleri, güvenli iletişim altyapıları ve kritik görev sistemlerine yönelik çözümlerini yakından tanıma fırsatı bulacak.

Karel Savunma Sanayi Grup Başkanı Yavuz Bayiz, "Ülkemizin milli teknoloji hamlesine katkı sağlamak önceliklerimizden biri. Kendi mühendislerimiz tarafından geliştirilen yerli ve milli çözümlerle ülkemizin savunma ve iletişim altyapısına değer katmaya devam ediyoruz" dedi. Bayiz, SAHA EXPO’nun, Türkiye’nin ve Karel’in teknolojik gücünü dünya ile paylaşmak için eşsiz bir platform olduğunu vurguladı.

SAHA EXPO, Avrupa'nın en büyük sanayi topluluğu SAHA İstanbul tarafından düzenleniyor ve bu yıl 150 bin kişinin katılması bekleniyor. Fuara, dünyanın dört bir yanından firmalar ve kurumlar katılacak. Yeni açılacak siber güvenlik ve yapay zekâ pavilyonlarıyla birlikte, etkinlik sektördeki en önemli buluşmalardan biri olarak öne çıkıyor.

ABONE OL