Dolar $
33.06
%-0.06 -0.02
Euro €
36.02
%-0.35 -0.12
Sterlin £
42.73
%-0.52 -0.22
Çeyrek Altın
4191.22
%-1.67 -70.52
SON DAKİKA
Haber Merkezi | Sanayi Cuma 19 Temmuz 2024 16:03

SAVUNMA SANAYİİ VE HAVACILIK ALANINDA DEV SATIN ALMA

Global kurumsal iş uygulamaları şirketi IFS, yapay zeka destekli havacılık bakım yazılımı sağlayıcısı olan EmpowerMX'i bünyesine kattı. Bu iş birliği sayesinde EmpowerMX'in güçlü MRO teknolojisi, IFS'in savunma sanayii ve havacılık endüstrisine sunduğu endüstriyel yapay zeka çözümlerine daha fazla farklılaşma ve derinlik katacak.

Savunma Sanayii ve havacılık alanında dev satın alma

Global kurumsal iş uygulamaları şirketi IFS, uçak gövdesi bakım onarım ve revizyon (MRO) çözümlerinde uzmanlaşmış, yapay zeka destekli havacılık bakım yazılımı sağlayıcısı olan EmpowerMX'i satın aldığını duyurdu. IFS'in endüstriyel yapay zekaya olan bağlılığını güçlendiren bu satın alma aynı zamanda şirketin savunma sanayii ve havacılık müşterileri için verimliliği artırma, üretim kontrolünü geliştirme, dönüş sürelerini en aza indirme ve bakım maliyetlerini düşürme anlamına geliyor.

IFS, Embraer, MRO Holdings, Delta ve American Airlines gibi dünyanın en büyük havacılık kuruluşlarının güvendiği EmpowerMX ile savunma sanayii ve havacılık müşterilerine, birden fazla rolde ve kullanıcıyı destekleyebilen, kağıtsız yönetim sağlayabilen en kapsamlı ve yetenekli bakım yönetim sistemini sunacak. Ayrıca savunma sanayii ve havacılık müşterileri, havacılık MRO'larının ve havayolu endüstrisinin tedarik zinciri kesintisi, işgücü ve beceri eksiklikleri, kapasite açığı, uyumluluk ve ESG raporlaması dahil olmak üzere karlılığı ve operasyonel verimliliği olumsuz etkileyen birden fazla zorlukla karşılaştığı zamanlarda daha fazla endüstriyel yapay zeka inovasyonundan faydalanabilecekler. 

Liderlik konumumuz için mükemmel bir fırsat

IFS'in Savunma Sanayii ve Havacılık İş Birimi Başkanı Scott Helmer konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "EmpowerMX ile iş ortaklığımız sahip olduğumuz teknolojiyi, derin sektör uzmanlığı ve müşterilerimizi ön planda tutmamıza yönelik vizyonumuzla AvMRO yazılım alanındaki liderlik konumumuzu daha da güçlendirmek için mükemmel bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Aynı zamanda güvenliği, emniyeti ve verimliliği artıran endüstriyel yapay zeka destekli MRO inovasyonuyla daha geniş bir küresel savunma sanayii & havacılık endüstrisi müşterilerimize kusursuz bir hizmet sunabileceğiz” dedi.

EmpowerMX'in Kurucusu ve CEO'su Dinakara Nagalla ise, “EmpowerMX olarak MRO alanında lider konumundayız. Ekibimizin EMX platformu, ürünleri ve hizmetleriyle başardıklarından inanılmaz derecede gurur duyuyorum. Daha mükemmel bir hizmet verebilmek ve MRO müşterilerimiz için yarattığımız değeri artırmamızı sağlayacak olan IFS takımına katılmaktan heyecan duyuyoruz.” diye konuştu. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR