Dolar $
34.02
%0.22 0.07
Euro €
38.04
%0.5 0.19
Sterlin £
45.07
%0.95 0.42
Çeyrek Altın
4516.36
%1.25 55.1
SON DAKİKA
Otomotiv Pazar 25 Ağustos 2024 02:30

SATIŞ SONRASI HİZMET AĞINA YATIRIM

Premium segmentin en yenilikçi markası DS Automobiles, Türkiye geneline yayılmış satış ve satış sonrası hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Türkiye'de 20 noktaya yayılmış DS SERVICE noktası ile kullanıcılarına en kaliteli hizmeti sunmayı hedefleyen marka, deneyimli servis ekibini ve teknik kapasitesini her geçen gün daha da artırıyor. Türkiye çapındaki hizmet kapasitesini artırdıklarını söyleyen DS Automobiles Türkiye Genel Müdürü Selim Eskinazi, "Yatırımlar devam ediyor, çok yakında açılacak yeni satış ve satış sonrası hizmet noktalarımızla büyümemiz aralıksız devam edecek. Aldığımız aksiyonlar sonucunda İstanbul Avrupa yakasına hizmet veren Levent'teki DS SERVICE İstanbul Büyükdere'de mekanik atölye kapasitemizi yüzde 265 artırmış olduk. DS SERVICE Ankara'da ise mekanik atölye kapasitesi yüzde 100 arttı" dedi.

Satış sonrası hizmet ağına yatırım

Premium otomobil pazarında zarafet ile teknolojiyi bir araya getiren DS Automobiles, bir yandan yenilikçi ürünleriyle Türkiye yollarındaki otomobil parkını artırırken diğer yandan da Türkiye çapındaki satış ve satış sonrası hizmet ağını genişletiyor. Satış ve satış sonrası hizmet ağına yatırım yapmaya devam eden DS Automobiles, yeni illerde yetkili satış kanalı DS STORE’ların sayısını ve Türkiye çapında 20 noktaya yayılmış satış sonrası hizmet ağı DS SERVICE’lerin hizmet kapasitesini de her geçen gün artırıyor. DS Automobiles markasıyla tanışmak ve yolculuklarını seyahatleri birer sanat deneyimine dönüştüren otomobiller ile gerçekleştirmek isteyen misafirlerini  DS STORE İstanbul, DS STORE İstanbul Anadolu, DS STORE Ankara, DS STORE İzmir, DS STORE Bodrum, DS STORE Antalya, DS STORE Bursa ve DS STORE Gaziantep olmak üzere 8 farklı noktada kusursuz hizmet anlayışıyla ağırlamayı sürdürüyor. DS SERVICE yatırımlarını sürdüren marka, deneyimli servis ekibi ve teknik kapasitesiyle hizmet kalitesini sürekli artırıyor. 

Mekanik atölye kapasiteleri artırıldı

Servis kapasitesini artırmaya devam eden DS Automobiles, DS SERVICE İstanbul Büyükdere ve DS SERVICE Ankara servislerinde gerçekleştirilen yatırımlarla kapasitesini artırdı. İstanbul Büyükdere’de yapılan yatırımlarla toplamda mekanik operasyonlar için üç adet kabul istasyonu ve mekanik atölyede toplam 11 mekanik iş istasyonuna ulaşıldı. Böylece marka, mekanik tarafta günde 28 otomobilin bakım ve onarımını gerçekleştirebileceği bir kapasiteye ulaşmış oldu. DS Automobiles, DS SERVICE Ankara yapılan yatırımlarla toplamda mekanik operasyonlar için 2 adet kabul istasyonu ve mekanik atölyede toplam 6 mekanik iş istasyonuna ulaştı. Bu da markanın Ankara’daki mekanik bölümünün günlük otomobil bakım ve onarım kapasitesini 15 otomobile çıkarmış oldu. 

Türkiye çapındaki hizmet ağını ve kalitesini sürekli artırdıklarını söyleyen DS Automobiles Türkiye Genel Müdürü Selim Eskinazi, “2023 yılı başında DS STORE Bursa, bu yıl başında da DS STORE Gaziantep’in açılması ile markamız yeni illerde de temsil edilmeye başlandı. Yatırımlarımız devam ediyor, çok yakında açılacak yeni noktalarımızla büyümemiz uzun vadeli stratejik planımıza uygun olarak devam edecek. Aldığımız aksiyonlar sonucunda DS SERVICE İstanbul Büyükdere’de mekanik atölye kapasitemizi ise yüzde 265 artırmış olduk. DS SERVICE Ankara’da ise mekanik atölye kapasitesi yüzde 100 arttı” dedi.