Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.9
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4144.88
%0.99 39.96
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | Giyim ve tekstil Perşembe 20 Haziran 2024 10:12

SARAR'IN ŞIKLIK SPONSORLUĞUNDAKİ MİLLİLER AVRUPA'NIN ZİRVESİNDE!

Ampute Milli Futbol Takımı, Türk hazır giyim sektörünün lider markalarından Sarar'ın şıklık sponsorluğunda üst üste üçüncü kez Avrupa Şampiyonluğu'na uzandı.

Sarar'ın Şıklık Sponsorluğundaki Milliler Avrupa'nın Zirvesinde!

Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) tarafından 3.kez düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’nda Ampute Milli Futbol Takımı, Fransa'nın Evian-les-Bains kentinde oynanan final maçında İspanya'yı 3-0 yenerek mutlu sona ulaştı. 

Türk moda dünyasının öncü markalarından Sarar’ın desteklediği Millilerin golleri ise Rahmi Özcan, Ömer Güleryüz ve Fatih Şentürk'ten geldi. Gelen galibiyetle birlikte Türkiye, 2017 ve 2021 yıllarında kazandığı Avrupa şampiyonluklarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

Sarar’ın şıklık sponsorluğu ile Ampute Milli Futbol Takımı saha içerisindeki başarılarını, stilleri ile saha dışına taşıyor. 3 kez üst üste Avrupa şampiyonu olan Ampute Milli Futbol Takımı yeni başarılara imza atmak için hız kesmeden antrenmanlarına devam ediyor.

“Milli Takımımız Sarar’la birlikte yeni zaferlere ulaşmaya devam edecek”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sarar Group Yönetim Kurulu Üyesi Sara Sarar: “Sarar Group olarak, sporun birleştirici ve yükseltici gücüne inanırken, Ampute Milli Futbol Takımımızın şampiyonluğunu yürekten kutluyoruz. Takımımızın azmi ve kararlılığı, bizlere sadece ilham vermekle kalmıyor, aynı zamanda başarı için güçlü bir temel oluşturuyor. Üst üste 3.kez mutlu sona ulaşan Milli Takımımızın bu muhteşem yolculuğunda, şıklık sponsoru olarak katkıda bulunmaktan onur duyuyoruz. Milli Takımımız inanıyoruz ki; daha nice başarılara imza atarak bizleri gururlandırmaya devam edecekler, başarılarının devamını diliyoruz.” şeklinde konuştu.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR