Dolar $
33.13
%0.13 0.04
Euro €
35.87
%0.22 0.07
Sterlin £
42.58
%0.07 0.03
Çeyrek Altın
4227.46
%0.89 36.95
SON DAKİKA
Mazlum Aydın | GÜNCEL Cuma 09 Şubat 2024 14:33

SARAR SEVGİLİLER GÜNÜNÜ "MEVSİM AŞKA DÖNÜYOR" KONSEPTİYLE KUTLUYOR

80 yıldır şıklığın mirasını nesilden nesile aktaran Sarar, aşkın en özel günü için unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Erkek ve kadın koleksiyonlarında özenli işçilikleri ile ön plana çıkan parçalar; tüm detaylarında sevgiyi ve tutkuyu barındırıyor. Sevgililer Günü'nde de şıklığın anahtarı Sarar olacak.

Sarar Sevgililer Gününü

Sevgililer Günü’ne özel Sarar mağazalarında ve sarar.com’da yapılacak alışverişlerde, seçili ürün gruplarında net %50 indirim ile “MEVSİM AŞKA DÖNÜYOR”. Sarar, 14 Şubat gününe özel en şık hediye seçeneklerini sunuyor. Bu özel günde sevdiklerinizi ve kendinizi mutlu etmek için kadın ve erkek koleksiyonlarını keşfetmeye davetlisiniz.

 

Sarar Grup Yönetim Kurulu Üyesi Sara Sarar; 14 Şubat Sevgililer Günü için özel bir konsept ile bu ayı kutlamayı hedeflediklerini belirtirken, “Sarar şıklığını sadece sevgililer gününde değil tüm şubat ayı boyunca yaşatmak istiyoruz. Bu vesileyle; ‘Mevsim Aşka Dönüyor’ temasıyla, moda severler için unutulmaz bir koleksiyon hazırladık. Şubat ayı sonuna dek sevgililer gününe özel tasarımlar ve zamansız elbiseler, ceketler ve trikolar gibi koleksiyon detaylarına sahip olmak ve kampanyalardan yararlanmak adına tüm moda severleri Sarar mağazalarına ve sarar.com’a davet ediyoruz. Sarar olarak, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde ve dünyanın 4 farklı kıtasındaki müşterilerimize, sevgi başta olmak üzere sahip çıktığımız değerleri yaymaya devam edecek ve onları Sarar şıklığı ile buluşturmayı sürdüreceğiz” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR