Dolar $
33.14
%0.06 0.02
Euro €
35.86
%0.18 0.06
Sterlin £
42.56
%0.02 0
Çeyrek Altın
4188.48
%-0.04 -1.55
SON DAKİKA
Haber Merkezi | Teknoloji Pazar 28 Temmuz 2024 10:34

SAMSUNG'UN YENİ GALAXY Z SERİSİ SATIŞTA

Teknosa, Samsung'un yeni Galaxy Z Serisi akıllı telefonlarını tüm mağazalarında teknoloji tutkunlarıyla buluşturuyor.

Samsung'un yeni Galaxy Z Serisi satışta

Lansmana özel kampanya kapsamında Galaxy Z Fold6 8000 TL’lik takas desteği ve hediye kalemli kılıfla; Galaxy Z Flip6 ise 5000 TL’lik takas desteği ve yüzüklü kılıf hediyesiyle birlikte geliyor. Galaxy Z Fold'un geniş ekranı, Galaxy Z Flip'in FlexWindow özelliği ya da tüm gücüyle ikonik FlexMode özelliği gibi birçok yönüyle Galaxy Z Serisi; kullanıcıların yapay zeka yeteneklerini üst düzeyde deneyimlemesini sağlıyor. 

Samsung Galaxy Z Serisinin sahip olduğu etkileyici form faktörü temelleri üzerine inşa edilen Galaxy AI; Galaxy Z Serisi’nde yeni iletişim, üretkenlik ve yaratıcılık çağına hız kazandıran güçlü, akıllı ve dayanıklı katlanabilir telefon deneyiminden faydalanıyor. Galaxy Z Serisi için Samsung ayrıca kullanıcılara 7 yıl boyunca güvenlik, 7 nesil boyunca da işletim sistemi güncellemesi de taahhüt ediyor. Galaxy Z Fold6; Gümüş, Pembe ve Lacivert renk seçeneklerinde mevcutken, Galaxy Z Flip6; Gümüş, Sarı, Mavi ve Mint Yeşili renk seçeneklerinde sunuluyor. 

Lansmana Özel Çarpıcı Fırsatlar

Samsung’un yeni katlanabilir amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy Z Fold6 ile Galaxy Z Flip6, cazip takas kampanyası ve hediye orijinal kılıf seçenekleriyle Teknosa mağazalarında satışa sunuluyor. Samsung’un yapay zekayı mobil cihazlara taşıyan Galaxy AI yeniliklerine benzersiz katlanabilir ekran deneyimiyle yeni bir yorum getiren; daha ince, daha hafif ve daha güçlü yeni Galaxy Z Serisi, tüm Teknosa mağazalarından 28 Temmuz’a kadar lansman kampanyasıyla satın alınabilecek.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR