SON DAKİKA
Teknoloji Pazar 09 Ekim 2022 02:08

SAMSUNG'DAN DÜNYA'NIN İLK 55 İNÇ KAVİSLİ OYUN EKRANI

Samsung Electronics, Gamescom 2022 etkinliği kapsamında, Odyssey Ark, Odyssey G70B ve G65B dahil, en yeni oyun ekranlarından oluşan Odyssey ekran serisini tanıttı.

Samsung'dan Dünya'nın ilk 55 inç kavisli oyun ekranı

Kusursuz ve gerçekçi oyun deneyimiyle dikkatleri üzerine çeken yeni Odyssey Ark ekran, 165Hz yenileme hızı, 1ms tepki süresi (GtG) ve yepyeni Kokpit Moduna sahip. Ayrıca, dünyanın ilk 55 inç 1000R kavisli oyun ekranı olma özelliğini taşıyor.

 

Oyuncular için gerçeklikte çığır açan yeni bir ekran deneyimi: Odyssey Ark

Yeni Odyssey Ark ekranlar, üst düzey görüntü kalitesi ve sinematik surround ses özellikleriyle oyun alanındaki sınırları yeniden belirliyor. Seride yer alan Dünya’nın ilk 55 inç 1000R kavisli ekranı, HAS (Yüksekliği Ayarlanabilir Stand), eğme ve döndürme işleviyle oyun oynama deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Ekranı optimize eden Kokpit Modu sayesinde ise kullanıcının çevresel görüşünü saran daha gelişmiş ve sürükleyici bir görüntüleme sağlanıyor. Samsung’un gücünü Kuantum Mini LED'lerden alan Kuantum Matriks Teknolojisi ise yeni 14 bit işleme, 16.384 siyah renk seviyesi ile her ayrıntıyı mükemmel netlikle sergileyebiliyor, milyonda bir statik kontrast oranıyla zenginleştirilmiş LED'lerin ultra ince ve hassas bir biçimde denetlenmesini sağlıyor.