Dolar $
32.25
%-0.08 -0.02
Euro €
34.79
%-0.14 -0.05
Sterlin £
40.36
%-0.53 -0.21
Çeyrek Altın
3961.94
%0.08 3.22
SON DAKİKA
Ayşe KIRCA | Teknoloji Pazar 11 Şubat 2024 07:15

SAMSUNG, PARİS 2024'ÜN RESMİ TEMASI "YENİLİĞE AÇIK OLAN HER ZAMAN KAZANIR" İLE SPORCULARINA VE TARAFTARLARA SINIRSIZ İMKANLAR SUNACAK

Sky Brown, Johanne Defay, Madison de Rozario ve Jagger Eaton'ın da aralarında bulunduğu dünyanın ilham veren sporcularıyla iş birliği yapan Samsung, Paris 2024 Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları programını "Yeniliğe açık olan her zaman kazanır'' (Open always wins) sloganıyla hayata geçirecek.

Samsung, Paris 2024'ün Resmi Teması

Olimpiyatların ve Paralimpik Oyunlarının global partneri Samsung Electronics, Paris 2024 Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları için belirlediği resmi temanın ‘‘Yeniliğe açık olan her zaman kazanır” (Open always wins) olduğunu duyurdu. Bu mesaj, Samsung'un açık fikirli bakış açısıyla her yeni deneyimin yeni perspektifler ve sonsuz olasılıklar sunan anlamlı ve başarılı sonuçlara dönüşeceğine olan inancını yansıtıyor. Samsung'un Paris 2024 programının merkezinde konumlandırılacak olan bu mesaj, oyunlar öncesinde ve sırasında gerçekleştirilecek çeşitli etkinliklerinde yer alacak ve Team Samsung Galaxy’nin olağanüstü marka elçisi sporcuları tarafından vurgulanacak.

Samsung Electronics Mobil e-Deneyim İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Pazarlama Müdürü Stephanie Choi, şunları belirtti: “Samsung, 1988'deki ilk Olimpiyat Oyunlarından bu yana Olimpiyat ruhunu destekliyor ve bu konuda anlamlı bağlar kurulmasını sağlıyor. Samsung'un en yeni inovasyonları ve teknolojileri, Paris 2024’te gerçekleşecek oyunların hem görüntülenmesini destekleyecek hem de şimdiye kadar yapılan, yeniliğe en açık oyunlar olmasını sağlayacak. Bu değerleri çok iyi yansıtan ‘Yeniliğe açık olan her zaman kazanır’ mesajı, Samsung'un Paris 2024 programının tamamında yer alacak.”

Team Samsung Galaxy sporcuları, “Yeniliğe açık olan her zaman kazanır” mesajının ana taşıyıcısı olacak. Ekipteki sporcular deneyimlerini paylaşarak, Samsung teknolojilerinin sporculara ve taraftarlara yeni fırsatlar sunma konusunda nasıl yardımcı olduğunu gösterecek. Uzun süredir marka elçisi olan İngiliz kaykay yıldızı Sky Brown'ın da aralarında bulunduğu Team Samsung Galaxy’de yer alan her sporcu, açık fikirli bakış açısının sporda ve diğer alanlarda zaferin anahtarı olduğunu ilk elden biliyor.

Samsung’un yaklaşık kırk yıldır Olimpiyat ve Paralimpik Oyunlardaki deneyimlerini geliştirip sporcuları desteklediğini söyleyen Paris 2024 Başkanı Tony Estanguet sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz, 'Games Wide Open' anlayışını oluşturmaya çalışırken, Samsung'un açık fikirli olmaya köklü inancının ve yenilikçi mobil teknolojilerinin Paris 2024'te merkezi bir rol oynayacağından eminiz. Birlikte hem sporcular hem de taraftarlar için Olimpiyat ve Paralimpik Oyunlarda gururla yer alacağız, ilham vereceğiz ve gelişime katkıda bulunacağız.”

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR