Dolar $
33.09
%0.28 0.09
Euro €
36.11
%0.28 0.1
Sterlin £
42.96
%0.26 0.11
Çeyrek Altın
4241.04
%0.97 40.44
SON DAKİKA
Ayşe KIRCA | Teknoloji Salı 16 Temmuz 2024 11:20

SAMSUNG, GALAXY WATCH7 VE GALAXY WATCH ULTRA İLE AKILLI SAĞLIK DENEYİMİNİ HERKESE AÇIYOR

Samsung bugün Paris'teki Galaxy Unpacked'de herkes için uçtan uca sağlıklı yaşam deneyimleri sağlamak üzere tasarlanan giyilebilir cihazlar aracılığıyla Galaxy AI'nin gücünü daha fazla insana ulaştıran yeni Galaxy Watch7 ve Galaxy Watch Ultra'yı duyurdu. Galaxy AI ile güçlendirilmiş yeni akıllı saatler, kişiselleştirilmiş içgörüler ve özel sağlık deneyimleri sunarak kendinizi daha kapsamlı bir şekilde anlamanıza ve genel sağlık durumuna bütünsel bir yaklaşımla bakılmasına imkan veriyor.

Samsung, Galaxy Watch7 ve Galaxy Watch Ultra ile akıllı sağlık deneyimini herkese açıyor

Samsung Electronics, yeni Galaxy Watch7 ve Galaxy Watch Ultra'yı[1] tanıttı. Bu yeni ürünler, Galaxy AI'ın[2] gücünü daha fazla kullanıcıya ulaştırarak, herkes için uçtan uca zindelik deneyimleri[3] sunmak üzere tasarlanmış giyilebilir cihazlar serisini genişletiyor. Bu yeni gelişmeler, Samsung'un dijital fitness geliştirme vizyonunun merkezinde yer alıyor ve kişiselleştirilmiş veri ölçümleri ve özel fitness deneyimleri sunarak, günlük zindelik durumuna dair bütünsel bir yaklaşımla kendinizi daha kapsamlı bir şekilde anlamanızı sağlıyor. Kişisel fitness hakkında doğru, detaylı ve ileri düzeyde bilgi elde etmek bu sürecin kilit faktörü ve Samsung'un Galaxy Watch7 ve Galaxy Watch Ultra üzerindeki geliştirilmiş sensör yenilikleri bu vizyonu hayata geçirmeye yardımcı oluyor. Zindeliğe sade bir yaklaşım sunarak, bileğinizde rahatça takılıyken, hatta uyurken bile zindelik izleme, takip ve kişiselleştirilmiş veri ölçümleri sağlıyor. Galaxy Watch7, kişiselleştirilmiş egzersizlerle birlikte akıllı ve önleyici fitness izleme yetenekleriyle günlük zindeliği en üst düzeye çıkarıyor. Galaxy Watch Serisi’nin en yeni üyesi Galaxy Watch Ultra, Samsung'un şimdiye kadarki en yetenekli akıllı saati olup, üst düzey başarılar için tasarlandı.

 

Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO’su TM Roh, " Giyilebilir cihazlar portföyümüze eklenen yeni ürünler, Samsung'un en gelişmiş teknolojilerini ve yeniliklerini entegre ederek, önleyici sağlık çözümleriyle sağlığınızın ve zindeliğinizin kontrolünü elinize almanızı sağlıyor. Galaxy Watch7 ve Galaxy Watch Ultra ile sunulan akıllı ölçüm, rehberlik ve içgörüler, kullanıcıların verileri anlamlı içgörülere dönüştürmesine yardımcı olacak ve genişletilmiş akıllı sağlık deneyiminde yepyeni bir çağ açacak." dedi.

 

Galaxy Watch7: Günlük zindelik durumuna kapsamlı bir bakış sunuyor

Galaxy Watch7[4], kendinizi bütünsel bir şekilde anlamanıza yardımcı olacak şekilde tasarlandı. Galaxy Watch7, günlük zindeliği desteklemenin daha fazla yolunu sunarak, daha zinde ve fit günler yaratmanız için sizi motive ediyor. 100'den fazla egzersizi doğru bir şekilde takip edebilir ve hedeflerinize ulaşmak için Antrenman Rutini ile çeşitli egzersizleri birleştirerek rutinler oluşturabilirsiniz. Race özelliği[5] ile ilerlemenizi izlemek ve motivasyonunuzu korumak için mevcut ve geçmiş performansı gerçek zamanlı olarak karşılaştırın. Vücut Kompozisyonu[6] ile vücudunuzun kapsamlı bir anlayışını elde ederek tam bir vücut ve fitness anlık görüntüsü alın.

 

Kalp Atış Hızı Takibi[7] ile anormal derecede yüksek veya düşük kalp hızları için gerçek zamanlı okumalar ve uyarılar alın, AFib’i (Atrial Fibrilasyon) gösterebilecek düzensiz kalp ritimlerini IHRN (Düzensiz Kalp Ritmi Bildirimi)[8] ile tespit edebilir ve Elektrokardiyogram (EKG)[9] ve Tansiyon takibi özelliği(BP) [10] ile kalp hareketlerinizi daha derinlemesine anlayabilirsiniz.

 

Bu gelişmiş, derinlemesine izleme ve veri ölçümleri, Galaxy Watch7'deki Samsung'un en yenilikçi donanımları sayesinde mümkün kılınıyor. Geliştirilmiş BioActive Sensör, daha kesin sonuçlar sunarak[11] kendinizi kapsamlı okumalarla daha iyi anlamanızı sağlıyor.

 

Galaxy Watch Serisi’nin en güçlü çipi ve ilk kez 3nm İşlemci ile donatılmış olan Galaxy Watch7, üç kat daha hızlı CPU[12] ve uygulama işlemcisinin %30 oranında geliştirilmiş güç verimliliği[13] ile sıradışı bir giyilebilir deneyim sunuyor. Ayrıca, Galaxy Watch7, konumu daha kesin bir şekilde izleyebilen[14] Çift frekanslı GPS sistemini içeren ilk Galaxy akıllı saattir[15], bu sayede yoğun kentsel ortamlarda bile nerede olursanız olun üstün netlikte başarı sağlıyor.

 

Samsung’un ikonik dairesel tasarımını içeren Galaxy Watch7, dalgalı tasarımı ve renkli dikiş detayları gibi yeni saat kayışları[16] ile kişisel tarzınıza uyum sağlıyor. Ayrıca, Galaxy Watch7, bağlı Galaxy cihazları arasında daha sezgisel ve kesintisiz deneyimler sunuyor. Akıllı Yanıt Önerilen AI aracılığıyla önceki konuşmaları analiz ederek uygun yanıtları öneren Akıllı Önerilen Yanıtlar [17] ile mesajlara kolayca cevap verebilirsiniz. . Double Pinch Hareketi[18] ile elleriniz doluyken bile bir Galaxy Watch ve bağlı Galaxy akıllı telefonu kolayca kontrol edebilir ve ödemelerden Dijital Kimliklere erişime kadar her şeyi daha kolay hale getiren hepsi bir arada Samsung Wallet'ı[19] kullanabilirsiniz.

 

Galaxy Watch7, 40mm ve 44mm olmak üzere iki boyutta sunulacak. Galaxy Watch7 40mm, Haki ve Krem renklerinde, Galaxy Watch7 44mm ise Haki ve Gümüş renkleriyle satışa sunulacak.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR