SON DAKİKA
Teknoloji Pazar 16 Ekim 2022 02:42

SAMSUNG, EN SON YENİLİKLERİ PAYLAŞTI!

Samsung Electronics, San Francisco'da gerçekleştirdiği Samsung Developer Conference (SDC 2022) etkinliğinde, tasarımcı, geliştirici ve içerik üreticilerini ağırladı. Ekosistemin paydaşları, Samsung'un sunduğu yeni bağlantılı deneyimleri keşfetmek üzere bir araya geldi.

Samsung, en son yenilikleri paylaştı!

Samsung, etkinlik kapsamında; daha yalın bir müşteri deneyimi sunacağı ‘Sakin Teknoloji’ isimli vizyonunu ilk kez SDC 2022 etkinliğinde duyurdu. Şirket, bağlantılı deneyimlere dayalı bir platform olmanın ötesinde artık daha akıllı yaşam tarzlarını mümkün kılan bir platforma dönüşen yeni SmartThings vizyonunu da tanıttı. 

Samsung’un ‘Sakin Teknoloji’ perspektifiyle çalışan cihazlar, kuruluma gerek kalmadan aynı anda bir arada çalışarak, kullanıcıların doğrudan deneyim aşamasına geçmesini sağlıyor. Samsung bu vizyonu hayata geçirmek için SmartThings platformu ve bağlantılı hizmetlerini yeniden tasarladı. Samsung Hub Everywhere, SmartThings Energy, SmartThings Pet ve SmartThings Cooking gibi akıllı ev işlevlerinin tamamını işitsel ve görsel veriyle çalışacak şekilde entegre etti. Samsung ayrıca, akıllı ev aydınlatma sistemlerinin müzikle eşleşebilmesini sağlamak üzere Philips Hue ile bir iş birliği de gerçekleştirdi.