Dolar $
32.82
%-0.26 -0.08
Euro €
35.63
%-0.6 -0.21
Sterlin £
42.39
%-0.44 -0.19
Çeyrek Altın
4170.12
%0.34 13.83
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | Kültür - Sanat - Magazin Pazar 21 Temmuz 2024 10:01

ŞAHSENEM HUKUK PROGRAMIYLA KARŞIMIZDA

'O Bu Gece Gelecek' ve 'Gözyaşlarım Anlatır' şarkılarıyla 1990'lı yıllara damga vuran Şahsenem, ünlülerin avukatı Abdullah Yılmaz ile 'Hukuk Sohbetleri'isimli programla ekranlara dönüyor.

Şahsenem hukuk programıyla karşımızda

Bugüne kadar birçok başarılı çalışmaya imza atan ünlü sanatçı Şahsenem, Av. Abdullah Yılmaz ile birlikte habercaddesiTv’de hukuk konusunda vatandaşları bilinçlendirmeye hazırlanıyor. Haftada bir ekrana gelecek olan ‘Şahsenem ve Av. Abdullah Yılmaz ile Hukuk Sohbetleri’ isimli program Tv dünyasında bir ilke imza atacak. Hukuk konusunda vatandaşları aydınlatacak olan program içeriğiyle büyük ses getireceğe benziyor. Alanında uzman isim Avukat Abdullah Yılmaz, Şahsenem’in halk gözüyle soracağı soruları cevaplandırırken, seyirci de hukuksal birçok problemine cevap bulacak.

AMACIMIZ VATANDAŞIN HUKUKSAL BİLİNCİ GELİŞTİRMEK

Önümüzdeki günlerde ekrana gelecek olan programda vatandaşa hakkını doğru savunma yolunu göstermeyi amaçladıklarını dile getiren Av. Yılmaz,’ Hukuki anlamda vatandaşın sesi olmaya çalışacağız’dedi. TV dünyasında bir birinden güzel projeler için kolları sıvayan Şahsenem, topluma faydalı tüm projelerde yer almaktan mutluluk duysduğunu ifade ederek, ‘Ben halkın sanatçısıyım. O nedenle bu tür programlarla halkla daha iç içe olmak istiyorum. Yakında yine aynı kanalda 2. bir bir program ile ekranda olacağım.’dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR