Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | GÜNDEM Cuma 28 Haziran 2024 13:20

ŞAHİN: VERGİ PAKETİ İLTİZAM USULÜNE BENZER BİR ANLAYIŞLA HAZIRLANMIŞTIR

DEVA Partisi Sözcüsü ve Ankara Milletvekili İdris Şahin, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yaptığı açıklamada ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Şahin: Vergi paketi iltizam usulüne benzer bir anlayışla hazırlanmıştır

DEVA Partisi Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Şahin, TBMM’deki konuşmasına, vergi paketi hakkındaki açıklamaları ile başladı.

Vergi paketinin yasa teklifi haline gelmeden kamuoyuna bu denli erken şekilde servis edilmesinin manidar olduğunu söyleyen Şahin, “Vergi paketi iltizam usulüne benzer bir anlayışla hazırlanmıştır.” dedi.

Şahin, engelli vatandaşların ÖTV’siz araç alma hakkının kaldırılmasına değinerek, “Hatalarınızın üstüne bir hata daha koyuyorsunuz. Biz iktidarınızdan engelli durumdaki özel vatandaşlarımıza yeni engeller değil, onların daha adil, daha güzel ve daha ferah bir ortamda yaşamaları için gerekli bir düzen oluşturmanızı bekliyoruz.” diye konuştu.

A Milli Futbol Milli Takımı’nın EURO 2024 kapsamında dün oynadığı Çekya karşılaşmasını değerlendiren Şahin, şunları söyledi:

"Dün Avrupa Futbol Şampiyonası’nda son 16'ya kalarak bizi gururlandıran A Milli Futbol Takımımıza da sonsuz teşekkür ediyorum. Her maç sonrası Milli Takımımızı ayrıştırma noktasına getirenlere karşı dün alınan galibiyet; 85 milyonun bir ve beraber, ay-yıldızlı bayrak altında mücadele eden her bir ferdinin birer kahraman olduğunu gösterdi. Onları yürekten kutluyorum."

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR