Dolar $
33.01
%0.2 0.06
Euro €
35.75
%-0.15 -0.05
Sterlin £
42.36
%-0.12 -0.05
Çeyrek Altın
4143.01
%-0.05 -1.85
SON DAKİKA
Kaya TEMEL | SAĞLIK Pazartesi 29 Temmuz 2024 13:02

SAĞLIKLI YAŞAMANIN YOLU YENİ NESİL TEKNOLOJİDEN GEÇİYOR

Sağlıklı bir yaşam tarzı ve fit bir vücut birçok kişi için önem kazanırken, teknolojik ilerlemeler bu hedefe ulaşmayı daha etkili ve güvenilir hale getiriyor.

Sağlıklı yaşamanın yolu yeni nesil teknolojiden geçiyor

Günümüz teknolojisinde sağlıklı bir şekilde kilo vermek için risksiz ve etkili uygulamalar tercih ediliyor. Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz FDA onaylı ‘Emerald Lazer’, dünya genelinde bölgesel zayıflama ve selülit tedavisinde devrim yaratan bir teknoloji olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Emerald Lazer 5 ila 15 cm'ye kadar incelme sağlıyor!

 

Vücut kitle endeksi (VKI) 40 olan hastalarda uygulandığında, tüm vücut bölgelerinde yağ yakımını arttırdığı ve zayıflamaya destek sağladığı FDA tarafından onaylanmış tek cihaz olan Emerald Lazer hakkında bilgi veren Dermatolog Dr. Öykü Çelen, Emerald Lazer'in beden sağlığının yanı sıra zihinsel sağlığa da faydalar sağladığını vurguluyor.

Dermatolog Dr. Öykü Çelen: ‘Emerald Lazer aslında, yağ hücrelerini küçültme prensibi ile çalışıyor. Uygulama esnasında cihaz, yağ hücrelerini 10 Adet 532 nm yeşil lazer ışınları ile hedefliyor ve sıvılaşmalarını sağlıyor. Sıvılaşan yağlar daha sonra doğal olarak lenfatik sistem yoluyla dışarı atılıyor. Kısa sürede sonuç almak isteyenler, selülit sorunu yaşayanlar ve ağrısız işlem tercih edenler için, Emerald Lazer en başarılı yöntem olma yolunda ilerliyor. 30 dk'lık seanslar halinde haftada ortalama 2 seans olacak şekilde toplamda en az 6 seans uygulanan işlemde, ortalama 2 hafta içinde 5 ila 15 cm kadar incelme sağlanıyor.’ İfadelerine yer verdi. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR