Dolar $
34.08
%0.02 0
Euro €
37.74
%-0.25 -0.09
Sterlin £
44.8
%-0.27 -0.12
Çeyrek Altın
4481.27
%-0.71 -31.78
SON DAKİKA
Gastronomi Çarşamba 28 Ağustos 2024 02:16

SAĞLIKLI VE LEZZETLİ KAHVALTILAR İÇİN PRATİK ÇÖZÜMLER

Hem çocuklar hem ebeveynler için yılın heyecan verici zamanı, okula dönüşe sayılı günler kaldı. Beslenme konusunun büyük önem taşıdığı bu dönemde, çocukların sağlıklı beslenme alışkanlıkları edinmelerini sağlayan en önemli adım ise kahvaltı. Ancak, hayatın yoğun temposu içinde sabahları kapıdan zamanında çıkmak üzere her şeyi organize etmek stresli ve zor olabiliyor. Dünyaca ünlü mutfak gereçleri markası Russell Hobbs, çocuğunuza her sabah besleyici ve dengeli bir kahvaltı hazırlamanıza yardımcı olacak birbirinden pratik ürün önerileriyle yanınızda.

Sağlıklı ve lezzetli kahvaltılar için pratik çözümler

Okul döneminde başarılı bir öğrenme süreci için bedensel ve zihinsel gelişim oldukça önem taşıyor. Doğru beslenme alışkanlıklarının oturması okul döneminde başladığından, sağlıklı ve düzenli bir kahvaltı hazırlığı her şeyden önce özen gerektiriyor. 70 yılı aşkın tecrübesiyle mutfakta harikalar yaratan Russell Hobbs, çocuğunuzun seveceği, sizin de kolayca hazırlayabileceğiniz sağlıklı ve leziz bir kahvaltı hazırlamanızda destek olacak ürün önerileriyle yeni bir eğitim ve öğretim dönemine eşlik ediyor.

Desire Meyve Suyu Sıkacağı ile çocuğunuzun sevdiği meyveleri besleyici ve lezzetli meyve sularına dönüştürmek artık hiç olmadığı kadar kolay. Sert ve yumuşak meyveler için iki farklı hız ayarı, 750 ml hacimli meyve suyu sürahisi ve 2 litrelik posa kabı ile çilekli, yaban mersinli, böğürtlenli içeceklerden klasik elma suyuna; çocuğunuz o sabah ne istiyorsa, rahatça hazırlayıp servis etmeniz için hizmetinizde. Günde 5 porsiyon meyve-sebze tüketimini pratik hale getiren ürün, aynı zamanda, çıkarılabilir paslanmaz çelikten bıçakları ve bulaşık makinesinde kolaylıkla yıkanabilir parçalarıyla son derece zahmetsiz bir temizlik deneyimi de sunuyor.

Zamandan tasarruf ettiren çok amaçlı bir tasarıma sahip Fiesta 3'ü 1 Arada Deep Fill Tost Makinesi, waffle, tost ve ızgara yapımı için çıkarılabilir ve yapışmaz 3 adet plakasıyla, birbirinden lezzetli kahvaltılar hazırlamak için en büyük yardımcınız. İster çocuğunuza waffle sürprizi yapın, ister sucuk ya da peynirli tost yapmak isteyin, 3'ü 1 Arada Deep Fill Tost Makinesi her sabaha lezzet katmaya hazır.

Stil ve içeriği birleştiren bir ekmek kızartma makinesi mi arıyorsunuz? Paslanmaz çelik detaylara sahip, birinci sınıf dokulu siyah rengiyle dikkat çeken Structure Black Ekmek Kızartma Makinesi mutfağınıza hem şıklık hem işlevsellik getiriyor. Kaldır ve Bak, Değişken Kızarma Kontrolü ve 3 Fonksiyon: Dondurulmuş, Tekrar Isıtma ve İptal ile lezzetli bir kızarmış ekmek diliminin zamanı geldi.