Dolar $
32.87
%0.09 0.03
Euro €
35.18
%-0.2 -0.07
Sterlin £
41.58
%-0.17 -0.07
Çeyrek Altın
4027.18
%0.62 24.63
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | SAĞLIK Cumartesi 22 Haziran 2024 11:47

SAĞLIĞINIZ BİZİM İÇİN HER ŞEYDEN ÖNEMLİ!

2017 yılında, "Sağlığınız bizim için her şeyden önemli" mottosuyla yola çıkan Best Pharma, güvenilirliği, insan sağlığına verdiği büyük önem ve doğaya duyduğu saygıyla ürettiği yüksek kaliteli gıda takviyeleriyle sektörde önemli bir konuma geldi.

Sağlığınız bizim için her şeyden önemli!

Almanya ve ABD’den ithal ettiği yüksek kaliteli ham maddelerle ürettiği gıda takviyelerinde, önceliğini insan sağlığı ve güvenilirlik olarak belirleyen Best Pharma, ürünlerinin yan etkilerinin olmadığını vurgularken; sağlık problemi olmayan bireylerin rahatlıkla kullanabileceğini, herhangi bir sağlık problemi yaşayan bireylerin ise doktor kontrolünde ürünleri kullanmaları gerektiğinin altını çiziyor.

Best Pharma’nın uzman kadrosunun yaptığı AR-GE çalışmaları neticesinde üretilen gıda takviyelerinin, beden sağlığına olan etkilerinin neticesinde, kişilerde pozitif enerjiye de önemli etkisi olduğu gözlemlendi.

Best Pharma yetkilileri, günlük beslenme ile yeterli miktarda vitamin, mineral ve besin değerlerini karşılamanın mümkün olmadığı süreçlerde devreye giren gıda takviyelerinin önemine dikkat çekiyor. BST Supplement markalı ürünlerinin marka değerinin, sağlık ve güvenilirlikle birlikte önemli olduğunu vurguluyorlar.

 

Best Pharma, gıda takviyesi kullanıcılarını, kaliteli içerik kullanımına dikkat etmeleri ve güvenilir satış kanallarından temin etmeleri konusunda uyarıyor. İnsan sağlığını ön planda tutan ve kaliteli hammaddelerle üretim yapan şirket, tüm ürün gamının güvenle tüketilebileceğini belirtiyor.

 

Best Pharma’nın BST Supplement ürünleri, eczanelerde ve supplementdoktoru.com’da satışa sunulmaktadır.

 

KALİTELİ VE DOĞRU 

GIDA TAKVİYESİNİN FAYDALARI

 

Gıda takviyeleri ister bitkisel, ister kimyasal içeriklerle üretilmiş olsun, bazı kriterlere dikkat etmek gerekiyor. Gıda takviyelerini almadan önce vücudun ihtiyaçlarını doğru belirleyip, ürün içeriğinde yer alan içeriklere karşı herhangi bir hassasiyetin ya da alerjik durumun olmadığına emin olunmalı. 

Özellikle kış ve alerjik etkilerin sıklıkla görüldüğü bahar aylarıyla, yaz mevsimi öncesinde kullanıldığında bağışıklık sistemini destekleyen gıda takviyelerinin olumlu etkileri saymakla bitmiyor. Doğru gıda takviyesi kullanımının kolajen üretimi, kas ve doku yenileme, detoks, enerji üretimi, vücudun toksinlerden arınması, metabolizmayı destekleme, karaciğeri koruma, cilt sağlığı, sinir hücrelerini yenileme gibi birçok faydası bulunuyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR